Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Kupię jakieś autko do 450k

Piotrus1910
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No to tak mam 3 autka za ta cene co podałeś :)

Buccaner 2.2 FullTune, Full Visu, bez lampek - top offa 280k od Looq

Tampa 2.0 electric FullTUne, Full visu bez lampek - top offa 190k od bola 

Pony 1.6 czyste - 50k

I za całośc chce tylko 450k bo na dlug 

1 minutę temu, xFanty napisał:

No to tak mam 3 autka za ta cene co podałeś :)

Buccaner 2.2 FullTune, Full Visu, bez lampek - top offa 280k od Looq

Tampa 2.0 electric FullTUne, Full visu bez lampek - top offa 190k od bola 

Pony 1.6 czyste - 50k

I za całośc chce tylko 450k bo na dlug 

Nie chce ;)

Elegy Elecryczno-Benzynowy 1.8 / Up1 i Up3,Full Visual bez zderzaków bo na serwerze Elegy ma podmianke i bez zderzaków dobrze wygląda oraz Lampy  ( Te za 150k czerwone ) i licznik czerwony. Przebieg pojazdu to zaledwie 1k. - Cena to 400k do ustalenia.

Mam również 

Buffalo Electric 1.8 z Up1/3,felgami,ogranicznikiem,wykrywaczem fotoradarów i dodatkowym kluczem. (Może mieć jeszcze jakiś duperel o którym zapomniałem,ale raczej to all) - cena 235k do ustalenia.

Buffalo 1.8 | Felgi Malowane za pięć ka w lakiernii | - Cena 150k.

PS jakbyś był zainteresowany,którymś pojazdem to jutro Ci dopisze czy nie miał czegoś jeszcze,bo pisze na telefonie,więc z pamięci lecę.

25 minut temu, adus12135 napisał:

Elegy Elecryczno-Benzynowy 1.8 / Up1 i Up3,Full Visual bez zderzaków bo na serwerze Elegy ma podmianke i bez zderzaków dobrze wygląda oraz Lampy  ( Te za 150k czerwone ) i licznik czerwony. Przebieg pojazdu to zaledwie 1k. - Cena to 400k do ustalenia.

Mam również 

Buffalo Electric 1.8 z Up1/3,felgami,ogranicznikiem,wykrywaczem fotoradarów i dodatkowym kluczem. (Może mieć jeszcze jakiś duperel o którym zapomniałem,ale raczej to all) - cena 235k do ustalenia.

Buffalo 1.8 | Felgi Malowane za pięć ka w lakiernii | - Cena 150k.

PS jakbyś był zainteresowany,którymś pojazdem to jutro Ci dopisze czy nie miał czegoś jeszcze,bo pisze na telefonie,więc z pamięci lecę.

Interesowało by mnie elegy pisz priv jak coś ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin