Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Konkurs #2 [100.000PLN]

Namik209
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Z powodu posiadania dużej gotówki na 4life stwierdziłem że jej nie chce ponieważ z posiadaniem dużej ilości gotówki serwer moim zdaniem nie ma sensu więc postanowiłem stracić cały mój hajs aktualnie zostało mi 10k które otrzymałem z donejtów podczas audycji których niestety i tak nie będzie z powodów eventu za tydzień, a pieniądze na 1 auto mogłyby się mi przydać, zawsze start z małą pomocą jest lepszym startem, oczywiście nie wydałbym wszystkich pieniędzy, kupiłbym sobie autko mały tune a reszta na konkurs w radiu oczywiście aby inni gracze mogli też mieć możliwość na rozwinięcie się na serwerze, naprawdę miło jest patrzeć na osoby które podwoziłeś w 2016 na magazyn ponieważ byli nowi na serwerze a teraz oni jeżdżą w drogich autach, niektórzy nawet jeszcze to pamiętają i mówią "O siema harnaś pamiętasz mnie?" to aż tak cieplutko w serduszku się robi, więc jeśli wygrałbym tą gotówkę to jak widzisz nie zachowałbym całej dla siebie tylko przekazałbym na rozwój innych graczy na serwerze.

Pozdrawiam Harnas_PL <3 

Pieniąszki  z konkursiku pszydadzom mi się do tjuningu peraska 1.6 na upix 1 będzie to mój wymarzony samochód. Rajdówka oraz daily którym dojade każdego cejota nie placoncego za taran. Zasługuje na ten pieniondz ponieważ jestem grzecznym graczem i nie taranuje innych perasków albo place za taran. 

Miłego wieczoru Namik! Mam nadzieję że wrócisz :)

Polubiłem post !!!!!

Dla czego ja ? Żadnego konkursu takiego nie wygrałem a chciałbym wygrać ten 1 raz i poczuć się takim zwycięzcą i troszkę tej kaski bym zorganizował na eventy bo ja lubię bardzo eventy no a resztę to nwm ale zawsze by to się przydało mi no to życzę wszystkim powodzenia i miłego dnia wszystkim :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin