Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Perek 2.2 FT UNIKAT !

Donazek2006wolny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Perennial
ID: 2000
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 15175
Dodatki: UP1, UP2, UP3, czerwony licznik oraz lampki , wykrywacz foto, cb , ogranicznik, 2klucze

Cena: 500.000PLN
Coś od siebie: Z wielkim bólem serca zmuszony jestem sprzedac moje oczko w głowie, idealny dla kolekcjonera. Perek 3ci na serwerze (w screnach jest dowód), dodatkowo bardzo ciekawe ID 2000 oraz unikalny zbiornik paliwa 100L. Pojazd wzbudza nie lada zainteresowanie na zlotach eventach. Polecam dla kogos to chce miec piekne unikalne auto którym nie powstydzi sie pokazac na wszelkiego rodzaju spotkaniach. Cena ktorą podałem jest cena ktora najbardzoej mnie interesuje lecz jestem skłonny do negocjacji ( nie interesuje mnie wymiana ). POLECAM Z CAŁEGO SERCA!
SS’y: Perasdowod

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin