Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[PROBLEM] - nie ma temat serwera.

MechanikEddy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem, niestety na forum nie znalazłem działu odpowiadającego wsparcia względem rzeczy po za serwerem, dlatego napisałem tutaj - jeśli tak owy jest prosiłbym o przeniesienie, mianowicie chciałbym wgrać sobie oto ENB, niestety po automatycznej instalacji, nic się nie zmienia.

http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/64834-alterblitz-enb.html

oh no proszę was, połowa komentarzy nie ma sensu, wiem że działa to wielu osobom bo widziałem na pewnym forum jak wrzucali screany z deva - dodatkowo nie wiem o co chodzi z komentarzami na górze, skoro podane przeze mnie ENB nie jest pod serwer tylko pod clienta i tylko ja bym to widział, i to moja sprawa czy mi obciąży komputer czy nie, a o to się bać nie muszę. wiem, że ogółem na mta to działa, natomiast mi nie bardzo, a nawet jeśli włączam zwykłe gta sa też tego nie mam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin