Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Kupie Infernusa | Najlepiej 2.2 | Wstępne poszukiwanie !

adus12135
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Infernus ( Najlepiej Coupe )
Pojemność silnika: 2.2 ( Może być elektryk ), Inne opcje też rozważę np Silniki 1.4-2.0,ale tylko jeśli będzie w benzynie.
Przebieg pojazdu: Obojętne
Cena: Góra do 2.4 MLN
Dodatki: Najlepiej Full Tune
Coś od siebie: Aktualnie mam 1.15mln + Sellam  to co poniżej + Posiadam Cheetaha 2.2 z Lampami i UP1 + Domek + Perek sedan 1.6,także łącznie wyjdzie coś koło 2.4 mln,ale wstępnie chciałbym już znaleźć konkretnego sprzedawcę.

47 minut temu, Heysiwer napisał:

Sorry, że nie na temat, chciałbym się spytać jak w takim krótkim czasie stać cię na infermusa? Ja gram więcej, a mam o wiele mniej kasy od ciebie. Na handlowaniu autami tyle zarobiłeś?

Nie za bardzo rozumiem twoje pytanie co czas gry ma do majątku. Dla przykładu jak ktoś gra tylko dla fanu i jeździ np autem kolegi to może mieć 200-300h i nie mieć nic. A mogę Ci zagwarantować, że w 350-400h można na lajcie dorobić do 2,5mln,zalezy co jest twoim priorytetem w trakcie samej rozgrywki. Także przykład typu gram więcej od cb, a mam mniej majątku jest conajmniej bezsensowny. 

42 minuty temu, adus12135 napisał:

Nie za bardzo rozumiem twoje pytanie co czas gry ma do majątku. Dla przykładu jak ktoś gra tylko dla fanu i jeździ np autem kolegi to może mieć 200-300h i nie mieć nic. A mogę Ci zagwarantować, że w 350-400h można na lajcie dorobić do 2,5mln,zalezy co jest twoim priorytetem w trakcie samej rozgrywki. Także przykład typu gram więcej od cb, a mam mniej majątku jest conajmniej bezsensowny.

Też za bardzo nie rozumiem, ale ok

2 godziny temu, Heysiwer napisał:

Sorry, że nie na temat, chciałbym się spytać jak w takim krótkim czasie stać cię na infermusa? Ja gram więcej, a mam o wiele mniej kasy od ciebie. Na handlowaniu autami tyle zarobiłeś?

Nie rozumiem tu czegoś chyba pan ma ból dolnego amortyzatora, widzę dość sporo że ten gracz bardzo dużo handluje i ma prawo dorobić się takiej sumki, co chwile widzę jak jakieś autka wystawia :)

15 godzin temu, Kacperix3 napisał:

Nie rozumiem tu czegoś chyba pan ma ból dolnego amortyzatora, widzę dość sporo że ten gracz bardzo dużo handluje i ma prawo dorobić się takiej sumki, co chwile widzę jak jakieś autka wystawia :)

Trochę dziwny jesteś, zapytałem się tylko jak w takim krótkim czasie tyle zarobił, więc czemu piszesz, że ,,chyba pan ma ból dolnego amortyzatora"?

1 godzinę temu, RueK napisał:

Poprostu janusz biznesu xD

2 godziny temu, Heysiwer napisał:

Trochę dziwny jesteś, zapytałem się tylko jak w takim krótkim czasie tyle zarobił, więc czemu piszesz, że ,,chyba pan ma ból dolnego amortyzatora"?

18 godzin temu, Kacperix3 napisał:

Poprostu jestem Bogiem,jeśli są to podejrzenia to nie mam nic do ukrycia administracja może sprawdzić mój dziennik. I jeśli możecie to nie róbcie z tego tematu off topic, bo szukam infka nie rozgłosu. 

Edytowane przez adus12135

1 godzinę temu, Heysiwer napisał:

W tej odpowiedzi dostałeś również odpowiedź na twoje pytanie. 

W dniu 20.05.2018 o 22:46, adus12135 napisał:

2.5 mln w 400h? Czyli ponad 6k na godzinę zarabiasz? :P

W dniu 20.05.2018 o 21:55, Heysiwer napisał:

ciekafe skond fsioł na to pinionszki pewnie ukradł Halyna dawaj klafiature od Piotera ja im zaras pokasze xD

Godzinę temu, MrRoks napisał:

2.5 mln w 400h? Czyli ponad 6k na godzinę zarabiasz? :P

Prosiłem żeby skończyć robić off topic zarobiłem uczciwie, tak głównie na handlu nie mam nic do ukrycia jak komuś z administracji się chce to może sprawić mój dziennik. I uwierz mi jakbym chciał i aktualnie grał częściej to można w 400h mieć 3 miliony. Ale pragnę podkreślić, że post powstał w celu znalezienia pojazdu nie zbędnych komentarzy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin