Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Dzięki, żę byliście <3

KapitanElite
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety, piszę ten post...  Próbowałem osiągnąć moje cele przychodząć ponownie na server. Niestety nie udało mi się to w żadnym stopniu...

Chciałbym podziękować ziomkom, którzy przez te pare dni trzymali mnie na duchu

Norbi1478     -        dziękuję Ci za to, że byłeś, że jedynie ty dałeś mi w czymś szansę ale muszę Cię zawieść...

Chłopaki z SAPD -          (nie chce wypisywać wszystkich, niektórzy wiedzą o kogo chodzi, niektórzy wiedzą za kim nie przepadam...)Trzymam za was kciuki i życzę wam samych awansów oraz podwyżek.

PropaGanda        -      dzięki, że tak miło przywitałeś mnie na mumble itp...

Jazz        -       mój ziomek, który idzie zemną w świat serverów MTA, dziękuję Ci.

XQward       -         Ziomeczke, podnosił mnie na duchu, pomagał w trudnych chwilach.

Damian   -  jeden z lepszych Adminów na tym serverze. Trzymaj tak dalej

Jeżeli o kimś zapomniałem, przepraszam. Trzymam za was kciuki ludzie. POWODZENIA !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin