Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Problem z włączeniem MTA.SA

Alcohol.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

W dniu 25.06.2018 o 10:04, Lolo. napisał:

Dobra,ścigane tego ccleaner i wyczyszcze,ale instalacja na nowo na innej partycji.Jeszcze pomyślałem żeby pobrać kolejny raz.

Rozwiń  

Jeżeli będziesz miał problem z crackiem, napisz do mnie. W dużej mierze może być to wina cracka. Odpal po zainstalowaniu grę z trybu administratora.

Edytowane przez Matjus

W dniu 25.06.2018 o 10:08, Matjus napisał:

Jeżeli będziesz miał problem z crackiem, napisz do mnie. W dużej mierze może być to wina cracka. Odpal po zainstalowaniu grę z trybu administratora.

Rozwiń  

Próbowałem z crackiem ,ale może był lipny.Zrobię tak jak piszesz.

Tyle że crack pozwala na odpalenie gry bez płyty ?Czy jak?

Edytowane przez Lolo.

W dniu 24.06.2018 o 21:54, Matjus napisał:

Usuń całkowicie Gta oraz Mta, następnie pobierze program ccleaner i wyczyść rejestr, ponownie zainstaluj Gta, tylko na innej partycji i pobierz cracka z chomikuj i zainstaluj MTA. Powinno wszystko działać ;) 

Rozwiń  

Dalej nic...Ręce i cycki już opadają.

Dobra.Trochę dziwna rzecz mnie teraz napotkała.Pobrałem starszą wersje mta 1.5.2 to odpaliło normalnie.Gdy chciałem wejść na serwer mta powiadomilo mnie o tym że ten serwer wymaga nowszej wersji i czy ma pobrać.Kliknęłem tak i nagle komp się zresetował i dalej ten sam problem był.Także tu chyba wina jest MTA i win xp nie obsługuje tej wersji 1.5.5

Macie jakieś pomysły czy trzeba pomyśleć o win 7 ?

Edytowane przez Lolo.

Miałem windows XP. Także miałem ten problem. Wkurzyłem się i dałem komputer do formatu do zera i wgrał mi informatyk Windows 10 64-bity i jeszze ram mi powiększył z 4 na 8. Teraz wszystko śmiga a 4Life działa w 40-62 fps. A wcześniej działał w 6-22fps xdd

Polecam format i to co wyżej opisałem ;3

W dniu 25.06.2018 o 20:33, Wiktorq napisał:

Miałem windows XP. Także miałem ten problem. Wkurzyłem się i dałem komputer do formatu do zera i wgrał mi informatyk Windows 10 64-bity i jeszze ram mi powiększył z 4 na 8. Teraz wszystko śmiga a 4Life działa w 40-62 fps. A wcześniej działał w 6-22fps xdd

Rozwiń  

Obawiam się że ten komp nie nadaje się na win xp xd

W dniu 25.06.2018 o 20:33, Wiktorq napisał:

Rozwiń  

Ile zapłaciłeś?

Oddaj kompa do informatyka dobrego i nieh ci zrobi tak jak mi. Skopiuj sobie tylko na pendrive ważne dokumenty i git. A co do tego ile zapłaciłem, to taty znajomy z wojska, który tam jest informatykiem więc wiesz jak to jest po znajomości... xd Ale tak ogólnie dodać wszystko do sb...

Windows 10 (64-bity)

Powiększenie ram z 4 na 8

Format komputera

W dniu 25.06.2018 o 21:26, Matjus napisał:

Instalacja windowsa jest bardzo prosta ;) Mogę tobie wszystko wytłumaczyć na priv. Podaj mi jeszcze parametry twojego komputera.

Rozwiń  

Dobra,stwierdziłem że trzeba w ciul wyrzucić win xp ,na win 7 będzie to chodziło i nie będzie problemów z odpaleniem czego kolwiek?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin