Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Problem z włączeniem MTA.SA

Alcohol.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

4 minuty temu, Lolo. napisał:

Dobra,ścigane tego ccleaner i wyczyszcze,ale instalacja na nowo na innej partycji.Jeszcze pomyślałem żeby pobrać kolejny raz.

Jeżeli będziesz miał problem z crackiem, napisz do mnie. W dużej mierze może być to wina cracka. Odpal po zainstalowaniu grę z trybu administratora.

Edytowane przez Matjus

Godzinę temu, Matjus napisał:

Jeżeli będziesz miał problem z crackiem, napisz do mnie. W dużej mierze może być to wina cracka. Odpal po zainstalowaniu grę z trybu administratora.

Próbowałem z crackiem ,ale może był lipny.Zrobię tak jak piszesz.

Tyle że crack pozwala na odpalenie gry bez płyty ?Czy jak?

Edytowane przez Lolo.

Dobra.Trochę dziwna rzecz mnie teraz napotkała.Pobrałem starszą wersje mta 1.5.2 to odpaliło normalnie.Gdy chciałem wejść na serwer mta powiadomilo mnie o tym że ten serwer wymaga nowszej wersji i czy ma pobrać.Kliknęłem tak i nagle komp się zresetował i dalej ten sam problem był.Także tu chyba wina jest MTA i win xp nie obsługuje tej wersji 1.5.5

Macie jakieś pomysły czy trzeba pomyśleć o win 7 ?

Edytowane przez Lolo.

Miałem windows XP. Także miałem ten problem. Wkurzyłem się i dałem komputer do formatu do zera i wgrał mi informatyk Windows 10 64-bity i jeszze ram mi powiększył z 4 na 8. Teraz wszystko śmiga a 4Life działa w 40-62 fps. A wcześniej działał w 6-22fps xdd

Polecam format i to co wyżej opisałem ;3

9 minut temu, Wiktorq napisał:

Miałem windows XP. Także miałem ten problem. Wkurzyłem się i dałem komputer do formatu do zera i wgrał mi informatyk Windows 10 64-bity i jeszze ram mi powiększył z 4 na 8. Teraz wszystko śmiga a 4Life działa w 40-62 fps. A wcześniej działał w 6-22fps xdd

Obawiam się że ten komp nie nadaje się na win xp xd

11 minut temu, Wiktorq napisał:

Ile zapłaciłeś?

Oddaj kompa do informatyka dobrego i nieh ci zrobi tak jak mi. Skopiuj sobie tylko na pendrive ważne dokumenty i git. A co do tego ile zapłaciłem, to taty znajomy z wojska, który tam jest informatykiem więc wiesz jak to jest po znajomości... xd Ale tak ogólnie dodać wszystko do sb...

Windows 10 (64-bity)

Powiększenie ram z 4 na 8

Format komputera

2 minuty temu, Matjus napisał:

Instalacja windowsa jest bardzo prosta ;) Mogę tobie wszystko wytłumaczyć na priv. Podaj mi jeszcze parametry twojego komputera.

Dobra,stwierdziłem że trzeba w ciul wyrzucić win xp ,na win 7 będzie to chodziło i nie będzie problemów z odpaleniem czego kolwiek?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin