Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Comeback

GG_Tomo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :)

Otóż po dłuższej przerwie od serwera, postanowiłem powrócić do tej społeczności.

Prawdopodobnie większość mnie nie kojarzy no ale dlaczego by nie spróbować się zapoznać? No właśnie, więc zacznę od krótkiego i zwięzłego opisu mojej osoby.

Na imię mi Tomasz i mam już 21lat [tak wiem, stary dziad ze mnie]. Mieszkam w Piekarach Śląskich, jest to średnie miasto leżące nieopodal Katowic w województwie Śląskim. Jestem osobą dość kontrowersyjną, zazwyczaj jest wokół mnie głośno, na całe szczęście tylko w grze, na co dzień jestem spokojnym chłopakiem z bloków który spędza sporo czasu przed komputerem. Według mnie jestem osobą spokojną [do czasu], zawsze staram się rozwiązywać problemy jak najszybciej, a najlepiej ich unikać. Szybko nawiązuję nowe znajomości i praca w grupie nie jest mi straszna. Interesuję się motoryzacją, grafiką komputerową i ogólnie webmasteringiem. Uwielbiam słuchać muzyki, wykonawców którzy są w moich playistach jest masakrycznie wielu, ale z tych którymi jaram się najbardziej wymienię tutaj Lil Peep'a, 6IX9INE, Stitches, Lil Pump. Od dziecka zajarany byłem grafiką komputerową, co w sumie już tutaj kiedyś prezentowałem wykonując dla użytkowników awatary, bannery i inne tego typu bajery. 

Mam nadzieję że uda mi się uzyskać unbana i będę mógł śmiało powrócić do gry na serwerze. 

To chyba tyle, pozdrawiam wszystkich którzy mnie pamiętają lub chociaż kojarzą, a resztę zawszę mogę poznać :P 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin