Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Program nie nagrywa MTA...

LuKeJ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otóż od pewnego czasu borykam się z problemem, że mój program nie chce nagrywać. Oczywiście nagrywam wbudowanym programem Geforce Experience. Gdy zaczynam nagrywać, od razu przestaje nagrywać i wyskakuje (...)został zapisany. Całkiem niedawno nagrywałem klipy pod reklamę i program śmigiał bez zmian ustawień. Natomiast teraz nie wiem o co chodzi. Oczywiście w innych grach nagrywa mi bez problemu, tylko MTA nie chce nagrać... Nowe wersje karty graficznej aktualizuje na bieżąco. Miał ktoś podobny problem? Wiesz jak go rozwiązać? Napisz proszę, będę bardzo wdzięczny. :)

2 godziny temu, TurboWojtek napisał:

Próbowałeś odinstalować i zainstalować na nowo podobnie miałem jak ty zrobiłem to i jakoś działa?

a prubowal pan wlonczyc i wylonczyc? prosze sprubowac i dac mi odpowiedz szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zainstaluj Open Broadcaster Software i po problemie, reszta progarmów do nagrywania to syfy obciążające procesor i resztę. ;) 

W dniu 4.07.2018 o 10:16, Baker napisał:

a prubowal pan wlonczyc i wylonczyc? prosze sprubowac i dac mi odpowiedz szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zainstaluj Open Broadcaster Software i po problemie, reszta progarmów do nagrywania to syfy obciążające procesor i resztę. ;) 

shadow play nie obciąża #Sprawdzone info. Posiadam i używam :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin