Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Małe zabezpieczenie przy dokach w sf

SZUMIKK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie by było takie coś wgrać, zawsze ułatwia to prace graczom bo się nie topią i administracji bo sami wiecie, że  czasami jest dużo reportów i trzeba trochę czekać na pomoc a wtedy już utoniecie  :(.

Edytowane przez Grabsio311

Bardzo Przydatne, Genialne, Ładne, Pomocne, fajne, Zaje.iste, Superowe, Adekwatne, Fantastyczne, Bajeczne, bombowe, cudowne, dobre, doskonałe, epickie, geste, grube, godne uwagi, godziwe, łacne, kapitalne, klawe, konkretne, kozackie, krzepkie, kultowe, miłe, nieskazitelne, niewąskie, odjazdowe, odpowiednie, piękne, poprawne, porządne, pyszne, przyjemne, rewelacyjne, rozkoszne, słodkie, słuszne, solidne, smaczne, srogie, syte, tęgie, trafne, wyborne, wybitne, zacne, znakomite, zjawiskowe 

8 hours ago, Szumixx. said:

Często tam do wody wpadałem lawetą, zapewne inni gracze też, miło by było gdyby można by to zabezpieczyć, dlatego wysyłam mój projekt ;)

https://imgur.com/a/EU3CzJC

http://www.mediafire.com/file/e3hk4dsbxr4i5i7/4life-sf-mala-zmiana.rar

Jakby co to zacząłem coś kombinować z tym projektem i barierkami, imo bardziej estetyczniej i obszerniej się zająłem projektem, jakby autor się nie obraził mogę wstawić tutaj mój pomysł na ten projekt w osobnym temacie + dopisać autora pomysłu @Szumixx.. Pozdrawiam i czekam na odzew :- )

12 godzin temu, Frixo napisał:

Jakby co to zacząłem coś kombinować z tym projektem i barierkami, imo bardziej estetyczniej i obszerniej się zająłem projektem, jakby autor się nie obraził mogę wstawić tutaj mój pomysł na ten projekt w osobnym temacie + dopisać autora pomysłu @Szumixx.. Pozdrawiam i czekam na odzew :- )

jasne możesz go dać w swojej wersji, projekt mogę ci oddać

28 minutes ago, Szumixx. said:

jasne możesz go dać w swojej wersji, projekt mogę ci oddać

Dzięki, zostałeś oznaczony oraz wpisany jako pomysłodawca..: )

(a i na przyszłość nie wstawiaj linku do gotowego projektu w wątku, ponieważ w przypadku gdy projekt zostanie potencjalnie zaakceptowany to może zostać odrzucony ponieważ duża ilość graczy by miała dostęp do tego zasobu)

Edytowane przez Frixo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin