Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life - Wyjaśnienia + konkurs #26

Akvez
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hej! :D 

Postanowiłem przygotować wam materiał w którym wypowiem się na temat swojej aktywności, oraz postaram się wynagrodzić wam nieobecność.

Dlatego właśnie postanowiłem zorganizować wam konkursik, oczywiście nie będzie taki prosty jak zawsze, postawiłem tym razem na waszą wenę twórczą, tzn

żeby zdobyć dużo więcej pieniędzy trzeba wymyślić jakiś fajny wierszyk o mnie, jeśli ktoś czuje, że nie jest w stanie stworzyć wierszyka może po prostu wziąć udział w samym losowaniu.

Podstawowa suma do wygrania to 100k [ Oczywiście będziemy to rozbijać na kilka osób] + wierszyk + 100 PLN za każdą łapkę w górę.

[Oczywiście wierszyk jest traktowany jako oddzielna kategoria]

Aby wziąć udział w konkursie, trzeba dać subskrypcję publiczną, zostawić łapkę w górę oraz napisać komentarz "Nick - Biorę udział" + Wierszyk.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin