Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Licytacja Willi Maddoga! Największa willa! Jedyna szansa na kupno.

RasTi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa nieruchomości: Willa Maddoga. (Baza organizacji)
ID nieruchomości: 645
Cena za dobę: 500 PLN.  OPŁACONA PRZEZE MNIE DO WRZEŚNIA!
Cena: Licytacja od 100.000 PLN (Aby ominąć zbędny spam) Minimalne przebicie 10,000 PLN! Kup teraz (?).
SS’y: KaECNFj.jpg?1

Ajz4n4V.jpg?1

8mJ74AS.jpg?1

U2n0K0e.jpg?1

Coś od siebie: Jest to raczej dobrze każdemu znana największa Willa Maddoga często kojarzona z misjami fabularnymi San Andreas, Willa posiada naprawdę masę miejsca na pojazdy, powietrzne oraz wodne. Na serwerze miałem ofert naprawdę mnóstwo zaczynających się od 50 Tysięcy, aż 130.000 PLN, więc postanowiłem zrobić licytacje i dać Wam jedną okazję do kupna najpiękniejszej willi w GTA :).

Tak jak można zauważyć tutaj, na willi mieści się dużo XD 

vS5GIrl.jpg?1

rJyM2gT.jpg

Edytowane przez RasTi

8 godzin temu, Siduu napisał:

Raściak.. Mordko <3 dasz za 100k?

Wreszcie jakaś poważna kwota jak za taki prestiż, poczekajmy jeszcze trochę a jeżeli będzie brak zainteresowania to myślę że może się dogadamy - Co oznacza że nie za bardzo mnie jeszcze zadawala ta oferta.

PRZYPOMINAM że willa jest opłacona do września!

53 minuty temu, RasTi napisał:

Wreszcie jakaś poważna kwota jak za taki prestiż, poczekajmy jeszcze trochę a jeżeli będzie brak zainteresowania to myślę że może się dogadamy - Co oznacza że nie za bardzo mnie jeszcze zadawala ta oferta.

PRZYPOMINAM że willa jest opłacona do września!

A do którego dokładnie? ^^ <3 Ty wiesz, że ja tą miejscówkę kocham. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin