Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Oskarżony matix h3xo

szczurixo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera:szczurixo
Login z serwera:szczurixo
Nick osoby oskarżonej:
Matix i H3xo
Powód napisania skargi:Cale sapd ciśnie se ze mnie beke na mumblu razem z nimi i auto za 3k na pp bo paliwa nie mialo
Przybliżona data zdarzenia:2018-07-22
Dowody:Nie mam bo mam tak slaby komputer ss by nic nie daly trzeba było by nagrać a na moim komputrze bandicam nawet nie nagrywa takiego słabego mam a w mta gram w 25fps niestety musicie mi uwierzyć na slowo nikt pewnie co był na mumblu i tak się tu nie potpisze że to była prawda bo raczej nikt na  nikogo nie chce skarżyć proszę o uwierzenie licze że sprawą zajnie się ktoś z @rcon @aministracji 
Opis sytuacji:Kadeci sapd z którymi gadalęm na discordzie Matix i H3xo powiedziałem im że nie mam paliwa a akrat jechali obok mnie i co cofnęli się za mnie i jechali potem groźili mi jeżeli nie pszyspiesze dadzą mi mandat to przyspieszyłem i w miejscu gdzie było max 80k zagrozili mi i o 5km za szybko pojechałem i zaczeli mnie ścigać zarazem gadali na mumblu ja nawet szans nie miałem więc tylko chciałem do stacji dojechać i zaparkować gdzieś oni od razu taran jak się paliwo skończylo zaczeli na mumblu robić se beke ze mnie ja to wszystko slyszalem na discordzie niestety i powiedzieli że proszą o prawojazdy sprawdzili baze danych niby byłem czysty i nagle mi piszą że proszę pokazać gaśnice i trojkąt wiedziałem o co chodz więc zaczołem uciekać na nogach przez cale lv bo oni w sumie hajs tylko z mandatu chcieli wtedy właśnie też gadali z osobami z mumbla że dawaj szybko nie pamiętam nicku ,,Daj szybko auto na pp za 5k'' dostałem je za 3k na pp a 1h wcześniej od gracza matix kupiłem to auto i mi 4k wisiał więc mi cene zniżyl ale żeby i tak zaplacil tyle ile on za to auto chciał to jest na pp i co 45k tera na pp będzie stało niby dobry trejd ale po tym co mi zrobili to ja nie zarobię tylko strace po daniu auta na pp powiedzieli żebym się przyznalżebym zadzwonil do sapd albo im powiedział gdzie jestem jeszcze odnośnie tego 0rp co niby było na 5s wsiadlęm na lawety ale szybko przemyślałem że bana mogę dostać więc wyszlem a on potem pisali reporta na mnie żeby mnie tpa do nich żeby mnie skuli i dali na 500min do więzienia @Mr_Magulon widział skrawek tej sprawy i wie o co chodzi z 0rp więc może podpisać się że na 5s wsiadłem i nie odjechałem nią z transmaxa tylko do przodu 5m i wysiadłem szybko licze na to że ktoś z akademii sapd lub wyszych rang podpisze się pod tym w co wątpie i potwierdzi co było na mumblu
Coś od siebie:licze na zbanowanie oby dwyuch za robienie beki na całym mumblu i danie ich na czarną liste sapd gracz matix dobrze wiedział że potrzebuje hajsu na ulepszenie silnika więc mi sprzedal auto które potem przez pp stracilem na nim 2k a ja potrzebuje jak najszybciej i co hajs utopiony w bloto jeżeli kogoś się z akademii zapytacie to pewnie wam nie powie jak bym to nawet nagral to mta by mi skraszowalo i ban za loga i discorda by nie było clychać bo mam tak wolny komp że by ich cielo tak jak internet.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:
Sami wiedzą

Sory za błędy mam dysortografie i skarga jest skopiowana bo się napisałem a żal by było od nowa pisać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin