Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[POMYSŁ] Event battle royale.

atrex
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chcę zaprezentować mój pomysł na większy event battle royale.

A więc tak, jakiś admin tworzy osobną mapkę + włącza na tej mapie DM wszędzie. 

Admin tworzy /tpev dla 100 graczy.

Na mapie będą porozrzucane pojazdy oraz bronie z amunicją.

Na początku każdy gracz dostaje spadochron, następnie można by stworzyć klatkę nad ziemią.

Potem następuje opuszczenie klatki - każdy gracz otwiera spadochron i leci w swoje wybrane miejsce.

Po 60 sekundach następuje włączenie DM na całej mapie. 

Ostatni gracz który pozostanie na mapie żywy wygrywa!

Jeśli pomysł ci się spodobał to daj like pod tym postem :D

Nie wiem czy serwer by wytrzymał 100 graczy + auta i bronie z amunicją :/ Jak w dniu, gdy był event parkourowy były momentami okropne lagi.. Może tylko się mylę i mapa eventowa odizoluje to od zwykłej mapy, ale no wiesz co będzie, jak będzie tyle graczy w jednym miejscu ;)

4 minuty temu, LuKeJ napisał:

Nie wiem czy serwer by wytrzymał 100 graczy + auta i bronie z amunicją :/ Jak w dniu, gdy był event parkourowy były momentami okropne lagi.. Może tylko się mylę i mapa eventowa odizoluje to od zwykłej mapy, ale no wiesz co będzie, jak będzie tyle graczy w jednym miejscu ;)

Postawienie wielu klatek w różnych miejscach powinno pomóc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin