Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na CampeQ - oskarżony przez lawly111

-syNter-
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: CampeQ
    Data i godzina zdarzenia: 2018-08-16 około godz. 14:30
    Pełen opis sytuacji: Więc chciałem se pograć na 4life i po wejściu na serwer pojawiłem się na dachu na kurierze sf  , ponieważ mam premium + gdzie odgrywała się Akcja RP z Skoczkiem . Napisali mi żebym zeszedł z dachu więc tak zrobiłem podczas schodzenia ten oskarżony strzelił we mnie i wsadził do radiowozu . Gdy zapytałem się o powód zatrzymania osoba ta nie odpowiedziała mi i siedziałem tam z 10 min po czym wypuścił mnie . Straciłem przez niego czas . Niestety screena postrzału mnie nie mam .
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttp://scr.hu/0qg74/956t3    http://scr.hu/0qg74/q679d 

Ja, Lawly111 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez lawly111
Zmieniłem temat bo wcześniej pewnej rzeczy nie zobaczyłem

Brak pełnego wzoru.

Co do samej skargi, nie będę się rozpisywał. Zostałeś wsadzony do radiowozu za WNTZ, wchodziłeś cały czas na dach budynku, gdzie rozgrywała się akcja uratowania skoczków.

To jest twoje zdanie . Jak mogłem wchodzić co chwilę na dach skoro ja się tam pojawiłem napisali mi żebym zeszedł na dół więc szedłem . Musiałem przez barierki przeskoczyć bo nie usunęliście ich żebym mógł normalnie przejść a gdy przeskoczyłem już je to dostałem kulką i wsadziliście mnie do radiowozu , więc jak mogłem skakać po radiowozach mordo dlaczego kłamiesz ?

Po pierwsze nie jesteśmy na mordo, po drugie ja to widziałem, a nie dostałem informacje. Jednakże mogło być też tak, że wchodził kto inny na dach.

Nie będę robił tu off-topic'u, żegnam.

Edytowane przez CampeQ

tak ale na początek nie wiedziałem co się dzieje bo nie paczyłem na komputer i po chwili paczę i piszą że mam zejść i w tym momencie jak zobaczyłem zacząłem schodzić . I jak schodziłem no to musiałem przeskoczyć barierki bo nie wiem co tam za osoba była ale nie usunęła ich i musiałem skoczyć i później dostałem właśnie z paralizatora . Mam nadzieję że podasz linka tutaj i zobaczymy jak było chyba że miałem jakieś lagi ale raczej w to niewierze 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin