Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika <pietreknolif> oskarżony przez <Frixo>.

Frixo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Frixo.
Nick osoby oskarżonej: pietreknolif (prawdopodobnie to jest login).
Powód napisania skargi: Wrzucenie pojazdu po pościgu za niedokoładną cenę + brak poinformowania nas o przyjeździe + kolesiostwo względem innych graczy.
Dowody: https://imgur.com/a/wln9LZ2
Świadkowie (tylko jeśli posiadają dowody): @TheArasik*998

Edytowane przez Frixo

@Frixo wyjaśnij oraz poprzyj odpowiednia argumentacja jak i dowodami skoro zarzucasz takie przewinienia pracownikowi bo jak na razie widnieje tylko jego nick.

Może dowiemy się czegoś więcej skoro oskarżony nic nie wie :hah:

Edytowane przez Bregon.

Zatem był pościg za pewnym użytkownikiem serwera, wzywaliśmy SARA na chacie służbowym chyba 50 razy, z czego 2 razy ktoś się zgłosił że pojedzie i będzie do 6 minut, a potem ta sama osoba mówiła że jednak nie dysponuje. Postanowiłem wtedy pojechać po lawetę SAPD, lecz gdy poinformowano mnie że laweta jest już w drodze to postanowiłem wrócić na miejsce w którym zostawiłem pojazd z nałożoną blokadą na koła, gdy przyjechałem okazało się że auta nie ma, co za tym idzie w pierwszej kolejności pomyślałem że ktoś z supporterów wytepał pojazd - lecz po kilku minutach okazało się że pojazd trafił na parking policyjny, za śmieszną cenę 400 PLN (Co jest wbrew jakiemu kolwiek taryfikatorowi, ponieważ od nas pojazdy można dopiero wsadzać jeżeli jest powyżej 499PLN, (co jest już jednym dowodem na to że prawdopodobnie gracz został poproszony o wsadzenie za niską cenę)). Od żadnego z pracowników SARA nie otrzymaliśmy jakiegokolwiek pytania 'za jaką kwotę wrzucić pojazd na który wpłynęło zgłoszenie', co za tym idzie, pracownik SARA wziął tak po prostu pojazd który miał założoną blokadę na koło i dał na parking policyjny bez jakiegokolwiek uzgodnienia z nami informacji na temat pojazdu który zabierał. Po wyjaśnieniu sprawy z supporterem (który był w organizacji w której był pojazd który pietrek wsadził na pp) powiedział mi że to właśnie pietreknolif wsadził je na pp za 400 PLN (oczywiście powiedziałem mu żeby wyciągnął pojazd z pp, dałem mu na to gotówkę) i w sumie na tym kończy się historia.

((przepraszam jeżeli jest to w jakikolwiek sposób nie zrozumiałe lecz odpisuje na to o 02:28 :P, mam nadzieję że jest to w miare zrozumiałe)

Było to ok. 20 godzin temu, rozmawiamy o pojeździe Jester ID 28923. Ja tylko dostałem info od TheArasik, że ten właśnie pojazd został wrzucony za kwotę 400 PLN przez Ciebie - stąd też ta skarga.

6GtFU62.png

Edytowane przez Frixo

27 minutes ago, Bregon. said:

@Frixo skoro twierdzisz ze dyspozycja była tak jak wspomniałem z mila chęcią dowody zobaczę bo jak na razie to wy porzuciliście pojazd.

Porzuciliśmy pojazd ponieważ nikt od was nie raczył za przeproszeniem ruszyć 4 liter, aby przyjechać po 1 pojazd, ''Dojazd do 6-7 minut" <- stąd też ja pojechałem po lawetę - a kiedy okazało się że ma się ktoś zjawić - to zawróciłem i powróciłem w miejsce gdzie stał pojazd Z BLOKADĄ, gdy powróciłem - niczego tam już nie było, a pojazd został włożony przez gracza pietreknolif co potwierdzi sam supporter! Nie wiem czego mam Ci dać dowód?

Spoiler

[2018-08-17 14:59:27] [Output] : Służby> [SARA] egzo_11: dysponije czas oczekiwania 7-10 min
Chwilę potem okazuje się że

[2018-08-17 15:00:09] [Output] : Służby> [SARA] egzo_11: brak jednostek
potem że będą za 6 minut

[2018-08-17 15:00:50] [Output] : Służby> [SARA] egzo_11: w drodze 6min
Następnie jednak nie dysponuję

[2018-08-17 15:07:19] [Output] : Służby> [SAPD] c0veR: SARA czas dojazdu na opuszczone lotnisko??

[2018-08-17 15:07:49] [Output] : Służby> [SARA] egzo_11: narazie nie dysponuje
Po czym jak opieprzyłem ich na chacie służb:

[2018-08-17 15:12:25] [Output] : Służby> [SAPD] Frixo: SARA, dysponujecie jednostką na te opuszczony lotnisko czy w kulki lecicie?
To nagle znalazła się wolna jednostka:

[2018-08-17 15:12:37] [Output] : Służby> [SARA] egzo_11: już dysponuje

Nie wiem, może to za mały dowód i jak zwykle wina nie leży po waszej stronie tylko po naszej/bądź innej frakcji. Ehh..

Edytowane przez Frixo

22 minuty temu, Bregon. napisał:

@egzo_11 ??

@Frixo można prosić o większą ilość logów bo z tego co zaobserwowałem na ss również inne osoby potrzebowały dyspozycji.

Spoiler

[2018-08-17 14:55:29] [Output] : SAPD> Frixo: SARA dla SAPD zgłoś się!

[2018-08-17 14:56:57] [Output] : Służby> [SAPD] Nexan: SARA Dla SAPD !

[2018-08-17 14:57:04] [Output] : Służby> [SAPD] Damianeg: SAMD dla SAPD zglos sie!

[2018-08-17 14:57:05] [Output] : Służby> [SARA] egzo_11: zgłaszam sie

[2018-08-17 14:57:48] [Output] : Służby> [SAPD] Damianeg: SAMD dla SAPD zgloś sie! x2

[2018-08-17 14:58:02] [Output] : Służby> [SAPD] Nexan: Ponawiam SARA Dla SAPD Zglos sie !

[2018-08-17 14:58:11] [Output] : Służby> [SARA] egzo_11: Zgłaszam sie

[2018-08-17 14:58:17] [Output] : Służby> [SARA] egzo_11: x2

[2018-08-17 14:58:51] [Output] : Służby> [SAPD] Damianeg: SAMD dla SAPD, zglos sie! x3
[2018-08-17 14:58:58] [Output] : Służby> [SAPD] Nexan: Potrzebne dwa holowniki na Chinatown SF , dysponujesz ?
[2018-08-17 14:59:14] [Output] : Służby> [SAMD] emileq1235: Zgłaszam sie!
[2018-08-17 14:59:27] [Output] : Służby> [SARA] egzo_11: dysponije czas oczekiwania 7-10 min
[2018-08-17 14:59:34] [Output] : Służby> [SAPD] Nexan: Zrozumialem!
[2018-08-17 15:00:09] [Output] : Służby> [SARA] egzo_11: brak jednostek
[2018-08-17 15:00:11] [Output] : Służby> [SAMD] emileq1235: Nie dysponujemy

[2018-08-17 15:00:19] [Output] : Służby> [SAPD] Damianeg: Rozumiem.
[2018-08-17 15:00:29] [Output] : Służby> [SAPD] c0veR: SARA za ile będzie wolna jednostka? <--- c0veR był wtedy ze mną na pościgu

[2018-08-17 15:00:50] [Output] : Służby> [SARA] egzo_11: w drodze 6min
[2018-08-17 15:02:04] [Output] : >> egzo_11 [292]: .
[2018-08-17 15:02:07] [Output] : >> egzo_11 [292]: jedziesz na opuszczone tak?
<--- Nie otrzymałem odpowiedzi.

[2018-08-17 15:05:41] [Output] : Służby> [SAPD] c0veR: SARA czas dojazdu na opuszczone?
[2018-08-17 15:07:19] [Output] : Służby> [SAPD] c0veR: SARA czas dojazdu na opuszczone lotnisko??

[2018-08-17 15:07:49] [Output] : Służby> [SAFD] .Jack: SAMD dla SAFD zgłos się !
[2018-08-17 15:07:49] [Output] : Służby> [SARA] egzo_11: narazie nie dysponuje

[2018-08-17 15:09:01] [Output] : Służby> [SAMD] emileq1235: Zgłaszam się!
[2018-08-17 15:09:15] [Output] : Służby> [SAFD] .Jack: Dysponujecie jednostke na Wypadek flint country GPS
[2018-08-17 15:09:57] [Output] : Służby> [SAFD] .Jack: SAMDx2
[2018-08-17 15:10:12] [Output] : Służby> [SAMD] emileq1235: Nie dysponujemy! Brak jednostek!
[2018-08-17 15:11:12] [Output] : Służby> [SAFD] .Jack: r1
[2018-08-17 15:11:12] [Output] : Służby> [SAPD] P1teRRR: SAFD dla SAPD zgłoś się!

[2018-08-17 15:12:25] [Output] : Służby> [SAPD] Frixo: SARA, dysponujecie jednostką na te opuszczony lotnisko czy w kulki lecicie?
[2018-08-17 15:12:37] [Output] : Służby> [SARA] egzo_11: już dysponuje
[2018-08-17 15:15:32] [Output] : Służby> [SAPD] Frixo: SARA już nie potrzebna, ktoś wytepał pojazd.
[2018-08-17 15:15:46] [Output] : Służby> [SARA] egzo_11: zrozumiałem

Edytowane przez Frixo

I teraz od razu widać przyszły 2 zgłoszenia na raz więc dyspozycja poszła do 1 drugiego już nie. To ze cover był z Tobą wiedziałeś tylko ty my takich mocy nie mamy by to wiedzieć czy widzieć. Nie rozumiem tylko 2 rzeczy skoro byłeś z nim czemu nikt nie został przy pojeździe to jedna rzecz a 2 skoro nie było dyspozycji czemu @pietreknolif naglę znalazłeś się tam. Więc podsumowując to ze chłopacy mieli dużo na głowię widać od razu wy nie ułatwialiście im tego wzywając praktycznie w tym samym czasie. Pozostawiliście pojazd bez osoby pilnującej więc nie ma czego się dziwić sam miałem nie raz podobną sytuacje naglę wielkie zdziwienie czemu pojazd poszedł za porzucony. Skoro uważacie ze " nikt od was nie raczył za przeproszeniem ruszyć 4 liter " to sobie zorganizujcie jednostkę który zawsze będzie na wasze zawołanie i zdaj mi relacje czy się udało. Teraz poproszę tylko o wyjaśnienia @egzo_11 oraz @pietreknolif co tam się wydarzyło ze nagłe ta jednostka dziwnym trafem się nalazła obok lecz jak widać twój ss jest w innym miejscu co też jest interesujące.

ps. @Frixo Ty nie jesteś od tego by upoważniać kto może się wypowiedzieć.

Edytowane przez Bregon.

1 minute ago, Bregon. said:

I teraz od razu widać przyszły 2 zgłoszenia na raz więc dyspozycja poszła do 1 drugiego już nie. To ze cover był z Tobą wiedziałeś tylko ty my takich mocy nie mamy by to wiedzieć czy widzieć. Nie rozumiem tylko 2 rzeczy skoro byłeś z nim czemu nikt nie został przy pojeździe to jedna rzecz a 2 skoro nie było dyspozycji czemu @pietreknolif naglę znalazłeś się tam. Więc podsumowując to ze chłopacy mieli dużo na głowię widać od razu wy nie ułatwialiście im tego wzywając praktycznie w tym samym czasie. Pozostawiliście pojazd bez osoby pilnującej więc nie ma czego się dziwić sam miałem nie raz podobną sytuacje naglę wielkie zdziwienie czemu pojazd poszedł za porzucony. Skoro uważacie ze " nikt od was nie raczył za przeproszeniem ruszyć 4 liter " to sobie zorganizujcie jednostkę który zawsze będzie na wasze zawołanie i zdaj mi relacje czy się udało. Teraz poproszę tylko o wyjaśnienia @egzo_11 oraz @pietreknolif co tam się wydarzyło ze nagłe ta jednostka dziwnym trafem się nalazła obok.

ps. @Frixo Ty nie jesteś od tego by upoważniać kto może się wypowiedzieć.

c0veR i ja pisaliśmy z jednego miejsca (opuszczone lotnisko), tym bardziej że ja tylko wezwałem SARA, a nie powiedziałem żeby przyjeżdżała na opuszczone lotnisko. Byliśmy we dwóch, lecz c0veR pojechał na patrol/bądź za sandkingiem (dokładnie nie pamiętam), a ja opuściłem ten pojazd ze względu na to:

Co prawda wezwaliśmy SARA, lecz tylko jedna jednostka(SAPD) od razu napisała żeby przyjechał na jedno zgłoszenie - Nexan, drugie zgłoszenie o dyspozycje jednostki wpłynęło chwilę potem. Skoro było WEZWANIE OD SŁUŻB, na DYSPOZYCJE jednostki na opuszczone lotnisko, to przy przyjeździe warto by było (nawet jeśli nikogo by tam nie było) napisać do kogoś z SAPD aby dowiedzieć się informacji o pojeździe. Pojazd nie miał iść za porzucony i nikt normalny z SAPD nie wzywa lawet po to aby wzięły pojazd który jest porzucony (to trzeba już się naprawdę nudzić i nie mieć co robić). Tak - jednostka miała być zadysponowana od nas, lecz nagle nie wiadomo skąd i kiedy jeden z waszych przyjechał i zawinął auto. 

Tak, jestem od tego aby upoważniać kto może się wypowiedzieć, m.in poprzez 5 punkt w waszym wzorze na skargę - a jeżeli Cię to aż tak boli że napisałem to w osobnym poście, a nie w poście ze wzorem - to już to edytuje ;)

Po 1 tak jak pisałem proszę o wypowiedz 2 osób nie Ciebie ponieważ już sobie off-topic robisz.

Po 2 w twoich logach widać ze dyspozycja poszła dla Nexana nie dla was uwierz ze gdy jest dużo pracy na głowie idzie się pogubić tym bardziej ze wezwanie był on nexana oraz Ciebie nagle cover piszę. Po 3 często wzywacie do porzuconych pojazdów więc masz chyba słabe info co do kolegów oraz frakcji.

Po 4 Skoro zabezpieczasz pojazd po pościgu twoim obowiązkiem jest przypilnowanie go nikt nie będzie się domyślał lub pisał czy to ten pojazd skoro jest duży natłok pracy.

Więc piszę to ponownie proszę o wypowiedz @egzo_11 oraz @pietreknolif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin