Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na SODIEL - oskarżony przez HeGe

HeGe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @SODIEL
    Data i godzina zdarzenia: 20.08.2018 15:35
    Pełen opis sytuacji: Więc SODIEL zaczął za mną pościg nic w tym dziwnego, ale po 10 minutach chciałem przesiąść się do łódki, ale funkcjonariusz zaczął do mnie strzelać, gdy byłem w wodzie (widać ss).
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/EWwDA1Z

Przecież nawet na tym ss widać jak jesteś już na łodzi, specjalnie czekaliśmy z oddaniem strzału aż wejdziesz na łódź. Jeżeli byłbyś we wodzie to wątpię abyś był na tej wysokości.
Po za tym ty masz czelność sugerowania mi, iż my robimy coś 0 RP? Z twojej strony nie widziałem ani jednej sytuacji RP.

Edytowane przez SODIEL

1 minutę temu, SODIEL napisał:

Przecież nawet na tym ss widać jak jesteś już na łodzi, specjalnie czekaliśmy z oddaniem strzału aż wejdziesz na łódź. Jeżeli byłbyś we wodzie to wątpię abyś był na tej wysokości.

Gdybym był na łodzi to bym leżał tak jak kolega. Gdzie ty widzisz, że jestem na łodzi leżę tak jak Mateusz. 

Wchodziłeś na statek za pomocą "skoku/shifta" z wody, gdy już była animacja jak byłeś na statku otrzymałeś ostrzał. Dlatego jesteś w takim miejscu a nie innym. Gdybyś był we wodzie to byłbyś w innym miejscu. O wiele wiele niżej.

Edytowane przez SODIEL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin