Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Sartinek oskarżony przez kafazin;3

mireczek.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Sartinek
    Data i godzina zdarzenia: 13:10 26.08.2018
    Pełen opis sytuacji: Jechałem bardzo szybko bulletem, z daleka widziałem że stoi radiowóz policyjny więc nie przejąłem się tym i jechałem dalej. I nagle usłyszałem dźwięk pękających opon. Nie mam dowodów w tym że nie było tego trójkąta ponieważ nie spodziewałem się tego że stanie się taka sytuacja. W dodatku jechałem bardzo szybko więc jak miałem zahamować?. Funkcjonariusz ten postawił kolczatkę na środku drogi bez tego zielonego trójkąta. Był tylko jeden więc wiedziałem że to on. Pisałem do niego żeby zapłacił za opony a on odpisał:

Sartinek [354]: Utrudnienie jest ? jest ! Radiola na bomgach jest ? Jest wiec sam sobie plac

Co z tego że jest radiolka na 'bombach' skoro nie postawiłeś tego trójkąta?

Gdy wjechałem w tę kolczatkę dopiero postawił trójkąt. Chwilę postał, wsiadł do radiowozu usunął kolczatkę i pojechał dalej.

Wiem, że używałem ciągle słowa 'trójkąt' ale nie wiem jak na to inaczej mówić.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/NIrslxe

Ja, kafazin;3 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin