Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Sergieji oskarżony przez stivekgra.

padlyna
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Sergieji.
 Pełen opis sytuacji: Byłem poszukiwany przez Pana Segiejia uciekłem kilka razy przy jednym zakręcie on spadł do wody z radiowozem podjechałem trochę bliżej gdzie nakazał mi podjechać, podjechałem i nagle zakuł mnie w kajdanki jak gdyby nigdy nic i odprowadził do radiowozu.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/firi7yR

Edytowane przez stivekgra

1 minutę temu, Sergieji napisał:

Tak:

- Nie zatrzymałeś się 4 RAZY do kontorli

- Stuntowałeś

- I prowokowałeś mnie żebym Cię tylko ścigał

- Taranując przy "twoim odwalaniu" innych graczy

1. Nie zatrzymałem się to prawda, mam do tego prawo.

2. Nie stuntowałem, nie moja wina - że ktoś tutaj nie umie jezdzić.

3. Nie prowokowałem przejeżdżałem obok ciebie a ty zaczynałeś mnie gonić, przy zakrętach zatrzymywałem się nawet gdy ty na zakrętach leciałeś w jakieś słupy czy też inne pojazdy graczy.

4. Nie odwalałem uciekałem normalnie jeśli kogoś ztaranowałem to przez przypadek - w końcu uciekam, za to ty latałeś bokiem niszcząc wszystko co się da. 

5. Nadal mi nie odpowiedziałeś czemu mnie zakułeś tak perfidnie gdy stałem obok ciebie i czekałem aż ten Supporter wyjmie ci tą radiolkę, a ty postąpiłeś jak typowy cham bezczelnie mnie zakuwając wykorzystując sytuacje.

Edytowane przez stivekgra

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin