Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika BlackSkorpio69 oskarżony przez disparate

Disparate.PZW
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: disparate
Nick osoby oskarżonej: BlackSkorpio69
Powód napisania skargi: Bezpodstawne holowanie pojazdu.
Dowody: https://imgur.com/a/aWRJ5Hb

Świadkowie (tylko jeśli posiadają dowody): @xLincoln @Metrax

Sytuacja wyglądała tak, ja stałem na giełdzie, byłem w pojeździe. Podszedł do mnie @BlackSkorpio69 i powiedział że mam 3 sekundy na odjazd. Było to bezpodstawne bo auto było naprawione. Oczywiście nie odjechałem a on założył blokadę. Całe RP zbindowane i zrobione w 5 sekund. Wziął auto na lawetę i odjechał. Po całym zdarzeniu próbowaliśmy go zatrzymać a on dalej robił swoje bez słowa, spychając nas na barierki. Proszę to wyjaśnić...

Przepraszam, że się wypowiem Właśnie, ty chyba stałeś obok mojego Ranchera i kazał ci odjechać lekko po odjechaniu chyba założył ci blokadę jezeli to o to chodzi to tak byłem nawet przy tym mało tego BlackSkorpio69 straszy innych, że założy im blokadę na koła. Myślę, że gracz będzie solidnie ukarany :D

1. a więc tak an twoim ss również widać ze chciałem dać ci szansę żebyś odjechał i  prosiłem 

2. próbowałeś mnie rozjechać  na giełdzie  po tym 

3 przeszkadzałeś mi w Rp jak go zabierałem 
4. przeszkadzałeś mi z kolegami w rp pod PP  do całej akcji byłą wzywana  supporterka @Greyna.gg

5. chciałeś ukraść mi auto z pod pp    
6. obrażałeś mnie  

7. Groziłeś mi 

8. https://imgur.com/a/r9q7mr4   PS. co do loty  nie jesteś osobą która by miała o tym decydować 

§13. W momencie kiedy kierowca przesiaduje w pojeździe utrudniając ruch lub stojąc w miejscu niedozwolonym (nie tyczy się pobocza drogi) pojazd może zostać z holowany, warunkiem jest 3 krotna prośba w stronę gracza o zabranie pojazdu.

Nie Ty decydujesz kto wyleci. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin