Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Orbit oskarżony przez matchmiel.

Brandon_Dwyer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: matchmiel
Nick osoby oskarżonej: @Orbit
Powód napisania skargi: Przekraczanie prędkości w terenie zabudowanym oraz ucieczka przed SAPD na służbie
Dowody:  [2018-08-31 13:10:34] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi Orbit notując u niego prędkość 102 km/h.  https://imgur.com/a/KNc9ZPs

[2018-08-31 13:11:27] [Output] : matchmiel [66]: Witam, z tej strony Cadet Matchmiel się kłania!
[2018-08-31 13:11:27] [Output] : Orbit [227]: Witam, z tej strony Adept Orbit z SA Road Assistance, kłaniam się.

[2018-08-31 13:11:31] [Output] : matchmiel [66]: Znany powód zatrzymania?   https://imgur.com/a/eoMChLV
[2018-08-31 13:11:33] [Output] : Orbit [227]: Pościgi zdane?  - w tym momencie Wasz pracownik postanowił, że skoro jestem Cadetem to nie mogę robić pościgów i sobie ucieknie. Chyba się zapomniało że na służbie nie można uciekać i należy zatrzymać się do kontroli ;) 

[2018-08-31 13:11:42] [Output] : Orbit [227]: Do widzenia - kiedy dowiedział się, że nie mam po prostu sobie odjechał, nie mam SS, są logi ale widać po godzinie
Świadkowie (tylko jeśli posiadają dowody): Brak

>> Orbit [227]: masz skargę zapoznaj się

Edytowane przez matchmiel

To przejdźmy do rzeczy: Tak było, jechałem zbyt szybko, ale tylko i wyłącznie dlatego, że na służbie były dwie osoby: Ja oraz prawdopodobnie @.Nigga<3 a zgłoszeń na /ppdl było coraz więcej. 

Po 2: skąd mogłem wiedzieć że Akademia w SAPD może prowadzić pościg pomimo niezdanych egz na pościgi? Nigdy tam nie byłem.
Po 3: Sam napisałeś do mnie "masz lotę" jakbyś był co najmniej w zarządzie sara... 

A tutaj ssy z całej sytuacji:

A od siebie dodam tyle, że zamiast bezsensownie szukać dziury w całym, powinieneś wejść w lawetę i troszkę nas wspomóc. 

Pewnie, lepiej szukać spin. 

@AcoreQ @BuleczkaA @Wiesi3k. 

Nie goniłem cię, po prostu jechałem za tobą przez 10sek. bo dużo osób najpierw nie ogarnia że to ich właśnie się zatrzymuje

[2018-08-31 13:10:34] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi Orbit notując u niego prędkość 102 km/h. - proszę zobaczyć godzine

[2018-08-31 13:11:13] [Output] : SAPD> matchmiel: PAUL-7 10-30 Laweta SARA 10-20 El Corona 1 osoba CODE 6 - tutaj zgłoszenie na frakcyjnym o zatrzymaniu jakieś 30-40 sek później gdyż trochę jest do napisania kodów ;) Także polecam sprawdzić godzine. 10-30 odpowiada za zatrzymanie. Pościg to 10-60 ;) 

PS. Nie szukam dziury w całym. UCIEKŁEŚ SPECJALNIE, i potwierdza to to, że byłeś wpisany do komputera policyjnego jako poszukiwany, więc wiedziałeś, że będą konsekwencje :P

Edytowane przez matchmiel

To zacznijmy po 1 wezwania nie zwalniają Cię z olewania krd. Zostałeś zatrzymany do normalnej kontroli co wiąże się z zatrzymaniem oraz odbyciem całej procedury w momencie gdy nie została ona przeprowadzona nie masz prawa odjechac. Odjazd wiąże się z rozpoczęciem pościgu. 

I tak ps. Mogą zabrać Cię że służby w momencie kiedy popełniłeś wykroczenie.

Decyzja o ukaranie twoim zostanie przedstawiona przez @BuleczkaA

Edytowane przez Bregon.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin