Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na TSA - oskarżony przez Grabsio311

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Grabsio311
Nick: Grabsio311
Serial: (serial ukryty)
Przynależność do frakcji:  -
Opis sytuacji: A więc tak, wczorajszego dnia napisałem powrót do TSA po czym otrzymałem odpowiedź, że nie mam powrotu.Chciałem pogadać z Liderem @KiLLYouDeaD, lecz on nie chciał.Postanowiłem też porozmawiać o tym z Jojtkiem01, dowiedziałem się co nie co i odpuściłem.Wczoraj złapałem Szefa frakcji na serwerze popisałem z nim troszkę o całej sytuacji i tyle, wszystko było okey.Dziś moje oczy widzą czarna listę TSA, okey?.Postanowiłem odpuścić to wszystko, lecz sam Lider @KiLLYouDeaD zaczął mnie prowokować 1 statusem typu: ;Dostałem black listę za memy...  co to ma być... XDD' czysta prowokacja z strony Lidera, odpuściłem sobie to także.Około godziny 15 KiLLYouDeaD napisał do mnie na serwerze, gdzie mnie prowokował, odpisywałem mu z kulturą.Napisałem, że będzie nowy lider to zdejmą mnie z czarnej listy, kill dopisał o tym, że jest bma więc napisałem że kilka osób zostało z tego zdjętych po czym on napisał, że dopisze coś specjalnego dla mnie i dopisał kategoryczny zakaz zdjęcia.Pewnie swoje mam za uszami, lecz zostałem ukarany zakazem powrotu, okey, lecz dziś jednak czarna lista a od tamtej rozmowy z szefem TSA nic się nie działo.Dodam, że @KiLLYouDeaD pisał mi coś dziś z czego zrozumiałem, że dostałem tą black listę za to, że ja twierdzę, że ludzie wszystko wykoloryzowali,  lecz powiedziałem że poszło pewnie to przez kilka osób i część tego co się dowiedział zostało przez  nich dodane,Dzisiejsza prowokacja z jego strony miała miejsce około godziny 15, można sprawdzić logi oraz wczorajsza w godzinach wieczornych, nie jestem w stanie podać dokładnie.Liczę, że zostanie wszczęta jakaś sprawa w tym kierunku, ponieważ Lider widać, że chce mnie dobić do ziemi na siłę.
Dowody:  Dowodem są logi, wystarczy je sprawdzić, ponieważ nie jestem w stanie sam dostarczyć wszystkich a nie mam rangi by je wyciągnąć.
Świadkowie: Brak, ponieważ wszystko działo się na /pm na serwerze.

Zawsze wszyscy są winni tylko grabsio poszkodowany. Owszem wczoraj gadaliśmy i szczerze miałem nic z tym nie robić, ale w momencie kiedy piszesz że coś tam może powiedziałeś a ludzie to podkoloryzowali. Gdzie ja mam ss;y dokładne z tego co pisałeś, a ty dalej swoje no to sory bardzo. Nie mam zamiaru tolerować czegoś takiego bo Grabsio myśli że jest bezkarny i mu wszystko wolno. A co do twoich głupich tekstów że cie od początku chciałem uwalić. To żyjesz w błędzie, ale to już sobie wyjaśnię z ksf jeżeli będzie taka potrzeba.
[2018-08-31 14:53:34] [Output] : << Grabsio311 [141]: Nic do Ciebie nie dociera, taki jestes nie rozumny.Masz swój swiat i swoje kredki
[2018-08-31 14:53:44] [Output] : >> Grabsio311 [141]: skarge napisz
[2018-08-31 14:54:51] [Output] : << Grabsio311 [141]: Po co? skoro wszystko Zebra wie.Ja wiem co mam robić.Odejdziesz z lidera to wróce
Właśnie dlatego ci dopisałem zakaz usuwania bo dalej nie widzisz nic złego w swoich zachowaniu i dalej myślisz że jedyne czego chce to ciebie uwalić. Nie bede tego nawet komentował bo to jest śmieszne.

Napisałem, że mogłeś dowiedzieć się od ludzi rzeczy, które przeszły przez kilka osób i są po części dodane od każdego po cegiełce.Ja powiedziałem, że niewinny nie jestem.Tłumaczenie o ss, gdy napisałeś o ss to nie miałem ich na myśli, tylko o to że ludzie Ci powiedzą coś co zostało już przekręcone.Ja widzę, przecież nie zaprzeczyłem że jestem całkowicie niewinny.Po mojej lotce z zarządu też kręciłeś jakieś szczegóły.Dostałem BL, odpuściłem, lecz Ty napisałeś na /pm tylko po to by mnie sprowokować i dołożyć sobie kategoryczny zakaz.Czemu wczoraj po rozmowie nie wpisałeś tylko dziś, byłeś przecież jeszcze jakiś czas na serwerze.Wygląda to tak jak byś miał wahania nastroju lub Ci się nudziło to postanowiłeś wpisać mnie na czarną.Twoje tłumaczenie jest naprawdę tak wymuszane by tylko być bez karny.Nie powtarzaj, że jestem poszkodowany bo powiedziałem Ci już, że bez winy nie jestem, lecz Ty także nie jesteś.Wkleiłeś tylko część logów, najlepiej jak sprawdzi sobie ktoś logi.

Powiem tak, otrzymałam bardzo dużo screenów od KYD, na których wyraźnie widać, jak go obrażasz, szydzisz z niego. Z czego później przed nim mówisz, że przecież nic nie robisz ani nic. Decyzja o czarnej liście została podjęta wraz ze mną, uważam, że osoba należąca do frakcji nie powinna w taki sposób wypowiadać się i obrażać kogoś za plecami przy osobach trzecich.
Z góry przepraszam za brak ładu i składu w mojej wypowiedzi. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin