Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Natalke - oskarżony przez albinS

albinS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:Natalka
    Data i godzina zdarzenia:15 50
    Pełen opis sytuacji:Wiec tak cala sytuacja zdarzyła sie w sf gdzie policja zatrzymala mnie za prędkość. Zatrzymałem się bo byłem pewny ze nic na mnie nie maja lecz jak sie okazało jestem jakimś cudem poszukiwany.

Gdy zapytałem się że czm poszukiwany policjant o nicku coVeR powiedział ze uciekłem policjantce ,,Natalce''  co oczywiście nigdy to nie miało zajścia 

Chodzi mi o to by ta ,,Funkcjonariuszka'' napisała kiedy jej niby uciekłem bo czuje się trochę oszukany i pokrzywdzony bo koszty wyciągnięcia auta z pp i odczekanie kary w więzieniu nie były małe 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: No nie mam ss z tej sytuacji bo wydaje mi sie ze nie były potrzebne 

Jeden z cadetow poprosił mnie o wpisanie Ciebie  do komputera, za ucieczkę mu. Jako iż miałam taką możliwość zrobilam to. Bez pościgów nie mam prawa cię "gonić".

Poza tym wzór tej skargi jest niepoprawny.

Edytowane przez NaTalaa^

Jako iż wtedy jeździłem z Natalą, pozwolę sobie dać odpowiedz, a więc tak, uciekałeś Cadeciakowi, widziałem twoje zachowanie więc nic dziwnego że uciekałeś.
Jak to mówią jesteś zwykłym prowokatorem. 
Tak jak napisał @PitBull132 Cadet nie ma dostępu do komputera więc musi to zrobić jakiś pełnoprawny a że @NaTalaa^ miała taką opcję tak więc to zrobiła. 
I następnym razem lepiej jest się zatrzymać niż uciekać a później bać się konsekwencji i pisać skargi bo się boi odsiedzieć słuszną karę.
Pozderki!

Nie jest ale sam fakt że za nic trochę boli. 

Tak wgl to byłaś przy tym jak niby ,,uciekałem"' ze mnie wpisalaś może pomylił nicki to nie pierwsza sytuacja kiedy policja sie pomyliła i ścigała mnie zamiast innego 

Że masz prawo wpisywać kogoś w komputer nie oznacza że możesz wpisywać kogo popadnie.

Ty chyba coś z rozumem nie tak.. 
Skoro dostała polecenie to to wykonała, czlowieku 5 minutek ci szkoda?

Pewnie i tak całymi dniami siedzisz i grasz to 5 min przerwy szkoda?
Równie dobrze to ja mogłem Cię wpisać, a skoro Cadet napisał że trzeba wpisać to wpisała, skargę pisz na tego Cadeta a nie wielce problem robisz

A po któreś tam @Skipciu Wzór nie taki jak powinien, do zamknięcia

Edytowane przez Sasuczke

dobra temat nie dotyczy cb więc co sie udzielasz?

Skargi na Cadeta nie mogę pisać bo nie znam jego nicku bo nie chcecie podać Komisarz podał jej nick więc napisałem na nią (widać ty masz coś nie po kolei w głowie)

Dobra temat do zamknięcia bo nie widzę sensu dalej toczyć słowo przeciw słowu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin