Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika xNancio.gg oskarżony przez xWolfQ_

Girappa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: xWolfQ_
Nick osoby oskarżonej: xNancio.gg
Powód napisania skargi: Nie wiem z jakiej przyczyny pojazd został odholowany, bo jestem wręcz pewien, że był on zaparkowany na parkingu. Gracz sam zaproponował mi napisanie skargi, gdy zapytałem się go kto był ostatnim kierowcom - << xNancio.gg [186]: to niezle, rob skarge
Dowody: https://imgur.com/a/j51XADF
Świadkowie (tylko jeśli posiadają dowody): brak

Wklejam to za @xNancio.gg Ponieważ on ma pkt na forum i nie może pisać.

Niestety zapomnialem zrobic ss w tym przypadku, jestem w akademi od dzis i jeszcze zapominam troche. Pamietam dokladne miejsce, w ktorym stal dany pojazd ale nie pamietam ostatniego kierowcy. https://scr.hu/JjyvJor Na tym ss widac, jak piszesz, ze siadles na niego. Na twoim ss widac, jak jestes jako ostatni kierowca ale pojazd jest ciagle na pp. Cos krecisz.

Screena wykonuje zawsze przy wyjmowaniu pojazdu z pp, czyli bylo to o 21:06 bodajze, a tak pozatym §6. Pracownik podczas zabierania pojazdu do holowania ma obowiązek zabezpieczyć pojazd blokadą, wykonać screenshot (F12), nakierowując suszarką na pojazd. No niestety, kara się należy :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin