Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Sartinek - Krystian6076

Krystian6076
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:Sartinek
    Data i godzina zdarzenia: 2018.09.08 18:07:20
    Pełen opis sytuacji: Zrespiłem się na bazie i nagle przybiegło dwóch funkcjonariuszy policji łapiąc uciekiniera strzelili do niego stwarzając zagrożenie dla mnie i kolegi @PsYcH0* jeden z funkcjonariuszy policji a dokładnie Sartinek mierzył z pistoletu do kolegi jak widać na ss a wcześniej zabił mnie jak widać na ss 2 proszę o ukaranie go i za wtargnięcie na teren prywatny i za zabicie mnie.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/XqVhe7Q      https://imgur.com/a/Mvv4TNq

Ja, Krystian6076 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Krystian6076

Wiec tak. Podczas pościgu.. choć tego pościgiem nie można było nazwać pościgiem, a pokazem akrobacji ściganego.. kierował się w stronę waszej bazy, wskoczył wam na teren bazy po czym pobiegł na parking. Sądziliśmy że będzie to przesiadka, a że pościg prezentował całkowite 0rp to wyciągnąłem deagle wrazie gdyby trzeba było strzelać w opony. Gdy zatrzymany był już skuty i wychodziliśmy to nie wiem nawet dlaczego staliście się do nas agresywni słowa typu "WON z Terenu" "Wypad " itd oraz podbieganie do funkcjonariusza z skutym zatrzymanym też była trochę nie stosowna. A teraz sprawa Deagla.. w 100% jestem świadom że bezpodstawnie użyłem broni. Było to spowodowane tym że mam kompa po formacie. i nie mam jeszcze wszystkiego ustawione tak jak miałem wcześniej. Co świadczy tego że pisząc coś raz miałem w ręku Tazer a raz deagne a raz tez suszarkę. No i Punktem kulminacyjnym była chęć sprawdzenia czy ścigany jest w waszej org. Nacisnąłem "TAB" i usłyszałem tylko wystrzał, oraz ten dziwny dźwięk gdy ktoś umiera. Zaraz potem Cię przeprosiłem, lecz widać że mocno Cię to zdenerwowało skoro spotykamy się na forum.
Przyznaje się do bezpodstawnego użycia broni oraz oczekuję na wypowiedzenie się Lidera.

Celowałem do ciebie z powodu wymienionego wyżej... Czyli chodziło o to że byłeś agresywny. Gdybyś dał nam spokojnie opuścić teren, to nie byłoby teraz tej skargi i nie chce się teraz stać niewiniątkiem. Ponieważ napisałem wyżej że jestem świadom że broń została użyta bezpodstawnie, Nawet jeśli nie zrobiłem tego celowo.

Edytowane przez Sartinek

@Sartinek Zapraszam do ogłoszeń 

@Krystian6076 Jeśli był pościg i osoba wjechała na wasz teren to Officer ma prawo na ten teren wjechać.

Skarga zaakceptowana.

Edytowane przez SandPower

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin