Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Fotarix,GyCek,Sulejman.-Nexan

Nexan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @GyCeK , @Fotarix , @Sulejman. .
    Data i godzina zdarzenia: 09.09.2018 13:00-14:00 
    Pełen opis sytuacji: A więc zaczął się pościg w SF z SF uciekłem na DM i tam zgubiłem SAPD , później wyjechałem z DM i pojechałem w stronę LV , na chwilę stanąłem na pobocze i odszedłem od komputera , gdy przyszedłem do komputera widzę , że kilka metrów ode mnie stoi SAPD , myślę sobie , że zaraz zacznie się drugi pościg , zawróciłem Funkcjonariusz nakazał mi się zatrzymać bez powodu , chciałem się zatrzymać na pobocze lecz nawet nie zdążyłem dlaczego ? Dlatego , że infernus jak i radiolka oraz Premier wjechali we mnie ( staranowali mnie ) , wysiedli i zaczęli do mnie strzelać bez powodu jest to bezpodstawne użycie broni , dodam , że przebili mi 3 opony : https://zapodaj.net/3b020a26c0c22.png.html   https://zapodaj.net/a68ca5d90d50a.png.html . Moim zdaniem jest to nad używanie broni palnej , nie wiem czy chłopaki chciały się po bawić czy co.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście

Ja , Nexan zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Zacznijmy od tego iż większość twoich ucieczek kończy się na strefie DM oraz wpakowaniu funkcjonariuszy w zasadzkę.
Tak też było tym razem. Uciekłeś na DM oraz wpakowałeś w zasadzkę funkcjonariuszy.
Pościg został wszczęty za Tobą, ponieważ byłeś poszukiwany za ucieczkę z wjazdem na DM która miała miejsce chwilę wcześniej.
Nie próbowałeś się zatrzymać. Pościg trwał za tobą od skrzyżowania na Mulholland (na którym zawróciłeś od razu w stronę DM), a zablokowany przez radiowozy zostałeś w dzielnicy Temple.
Po zablokowaniu twojego pojazdu przez radiowozy otworzyliśmy ogień ponieważ stanowiłeś poważne zagrożenie dla funkcjonariuszy i inne środki przymusu bezpośredniego nie były wystarczające abyś został zatrzymany.

Edytowane przez GyCeK

13 minut temu, GyCeK napisał:

Zacznijmy od tego iż większość twoich ucieczek kończy się na strefie DM oraz wpakowaniu funkcjonariuszy w zasadzkę.
Tak też było tym razem. Uciekłeś na DM oraz wpakowałeś w zasadzkę funkcjonariuszy.
Pościg został wszczęty za Tobą, ponieważ byłeś poszukiwany za ucieczkę z wjazdem na DM która miała miejsce chwilę wcześniej.
Nie próbowałeś się zatrzymać. Pościg trwał za tobą od skrzyżowania na Mulholland (na którym zawróciłeś od razu w stronę DM), a zablokowany przez radiowozy zostałeś w dzielnicy Temple.
Po zablokowaniu twojego pojazdu przez radiowozy otworzyliśmy ogień ponieważ stanowiłeś poważne zagrożenie dla funkcjonariuszy i inne środki przymusu bezpośredniego nie były wystarczające abyś został zatrzymany.

Po pierwsze pokaż mi dowody jakiekolwiek, że uciekalem, jakie zagrożenie co ja wam zrobiłem? Jeżeli stanowiskiem poważne zagrożenie proszę mi pokazać jakiekolwiek dowody a nie słowa puszczone wiatr. Nawet nie zdążyłem wjechać na chodnik bo staranowaliscie mnie. Jak niby inne środki przymusu nie działały jeżeli  wyszliscie i zaczeliscie strzelać do mnie. Czekam na zarząd. 

Przepraszam za błędy pisane z tel. 

Zagrożenie powodowałeś tym iż uciekasz praktycznie zawsze na strefę DM.
Teraz było podobnie - kierowałeś się na strefę DM. Dlatego stanowiłeś poważne zagrożenie.

Jako iż byłby to kolejny raz wjazdu na DM to uniemożliwiliśmy wjazd na DM skutecznie unieruchamiając pojazd poprzez przebicie opon.

Tym bardziej byłeś wielokrotnie ostrzegany i masz świadomość tego iż kierowanie się na strefę DM skutkuje użyciem broni palnej (mam tutaj na myśli owego binda:"Kierowanie się w stronę DM skutkować będzie użyciem środków przymusu bezpośredniego.").

Edytowane przez GyCeK

Dobrze widzę , że macie problem z czytaniem ze zrozumieniem , dziś raz tylko uciekłem na DM , dlaczego ? A dlatego , że wasz pracownik , który jechał Premierem taranował mnie oraz odwalał na pościgu  , a szczególnie robił za BB :) Jak miałem wam uciekać jak mnie staranowaliście i zablokowaliście po czym zostałem ostrzelany bez powodu.  Czyli mam rozumieć , że jeżeli zatrzymacie mnie w LS to jest to kierowanie się w stronę DM xD ?Idźmy dalej waszym tokiem rozumowania czyli jeżeli zatrzymacie kogoś w LS to zaczniecie do niego napi*** bo jedzie w stronę DM , która jest w LS ? I jeszcze jedno dobrze , a więc jeżeli zatrzymacie mnie w okolicach LS lub też i DM to zaczniecie do mnie tak o napier*** z broni palnej bo często uciekam na strefe DM ? Śmieszne. Również proszę o sprawdzenie w logach kto przebił mi opony.

Śmieszny to jest twój poziom zachowania kolego ;) Zacznijmy od początku. Było to tak, że był pościg za tobą pojechałeś na DM,pojechaliśmy za tobą trzema jednostkami, juz miałeś gotową zasadzke na nas uderzyło w nas buffalo na zielonych lampkach oni wyszli jak i ty i zaczeli do nas strzelać.Skutecznie jednak uciekliśmy przed wami po czym wyjechaliśmy z DM i wpisaliśmy cię do komputera policyjnego za Ucieczka przed sapd+ ostrzał na strefie DM. A teraz sobie coś przytoczę 

Cel- Zabójczy

• Zachowanie celu.
  • Oddaje strzały.
  • Autoryzowane użycie siły.
  • Użycie siły zabójczej w celu powstrzymania podejrzanego.

Byłeś w SAPD i chyba czytaleś to :)Pózniej naprawiliśmy się i szukaliśmy cię i w ls znalezłem cie wraz z @Damianeg stałeś na poboczu ja dałem info kolegom, że byłeś na muholland intersection ty ruszyłeś z buta na zjazd na LS a akurat jechal do nas @Fotarix więc próbował czy zablokować po czym pojechaliśmy dalej i gycek jak i reszta była też w Ls szybko przyjechała @GyCeK bardzo szybko zareagował wyskoczył z pojazdu po czym przebił ci opony i pózniej zaczeły sie twoje pretensje, oczywiście nie mogliśmy się z tobą gadać bo miałeś MUTE a za co kochany? Tak , dokładnie wjazd na rodziców na pm do SAPD. Na MM @GyCeK ładnie ci wytłumaczył a ty nie słuchaleś co on mówił tylko swoje BEZSENSOWNE argumenty przytaczałeś i mówileś ,że jesteś niewinny i idziesz skargę pisać.Tyle z mojej strony czekamy na zarząd.

Godzinę temu, Sulejman. napisał:

Śmieszny to jest twój poziom zachowania kolego ;) Zacznijmy od początku. Było to tak, że był pościg za tobą pojechałeś na DM,pojechaliśmy za tobą trzema jednostkami, juz miałeś gotową zasadzke na nas uderzyło w nas buffalo na zielonych lampkach oni wyszli jak i ty i zaczeli do nas strzelać.Skutecznie jednak uciekliśmy przed wami po czym wyjechaliśmy z DM i wpisaliśmy cię do komputera policyjnego za Ucieczka przed sapd+ ostrzał na strefie DM. A teraz sobie coś przytoczę 

Cel- Zabójczy

• Zachowanie celu.
  • Oddaje strzały.
  • Autoryzowane użycie siły.
  • Użycie siły zabójczej w celu powstrzymania podejrzanego.

Byłeś w SAPD i chyba czytaleś to :)Pózniej naprawiliśmy się i szukaliśmy cię i w ls znalezłem cie wraz z @Damianeg stałeś na poboczu ja dałem info kolegom, że byłeś na muholland intersection ty ruszyłeś z buta na zjazd na LS a akurat jechal do nas @Fotarix więc próbował czy zablokować po czym pojechaliśmy dalej i gycek jak i reszta była też w Ls szybko przyjechała @GyCeK bardzo szybko zareagował wyskoczył z pojazdu po czym przebił ci opony i pózniej zaczeły sie twoje pretensje, oczywiście nie mogliśmy się z tobą gadać bo miałeś MUTE a za co kochany? Tak , dokładnie wjazd na rodziców na pm do SAPD. Na MM @GyCeK ładnie ci wytłumaczył a ty nie słuchaleś co on mówił tylko swoje BEZSENSOWNE argumenty przytaczałeś i mówileś ,że jesteś niewinny i idziesz skargę pisać.Tyle z mojej strony czekamy na zarząd.

Kolejny co czytać nie umie XD! Po pierwsze ja ruszyłem z buta ? XD Widzisz te scr? A z jakiego powodu przebił opony ? Rozjeżdżałem kogoś nie wiem zagrażałem wam czy cokolwiek ? Mute dostałem bezpodstawnie z powodu faworyzacji :) I ostatni raz powtarzam , pokażcie mi dowody , że przed wami uciekałem itp ... 

17 godzin temu, Nexan napisał:

Kolejny co czytać nie umie XD! Po pierwsze ja ruszyłem z buta ? XD Widzisz te scr? A z jakiego powodu przebił opony ? Rozjeżdżałem kogoś nie wiem zagrażałem wam czy cokolwiek ? Mute dostałem bezpodstawnie z powodu faworyzacji :) I ostatni raz powtarzam , pokażcie mi dowody , że przed wami uciekałem itp ... 

Scr są już jak zostałeś zablokowany przez nas jak jechałeś więc nie wiem co ty chcesz ;) przeczytaj powoli i spokojnie wypowiedź Gycka i moją masz tam odpowiedz na twoją skargę :)

Edytowane przez Sulejman.

W dniu 9.09.2018 o 15:25, GyCeK napisał:

Zapewne ból o oponki?

Odrzucam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin