Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika pietreknolif oskarżony przez matchmiel.

Brandon_Dwyer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: matchmiel
Nick osoby oskarżonej: @pietreknolif
Powód napisania skargi: Jazda pod prąd
Dowody: https://imgur.com/a/k9UoU2c

Piszę ową skargę z wielką niechęcią, gdyż nie jestem osobą, która "czepia się pierdół". Jak widać na SS radiowóz prowadził mój kolega, który nie zauważył osoby z SARA jadącej pod prąd i kiedy go o tym poinformowałem i zawrócił, było już za późno. (pietreknolif odjechał daleko). Tak jak pisałem nie pisałbym za takie coś nigdy skargi, lecz kiedy napisałem na pm o lokalizacje, aby wykonać zatrzymanie, a nie tak jak teraz pisać na forum oskarżony nie chciał jej podać i napisał, abyśmy pisali skargę. ([2018-09-09 15:27:40] [Output] : >> pietreknolif [141]: gdzie jesteś?, [2018-09-09 15:28:08] [Output] : << pietreknolif [141]: po co ci ta informacja,
[2018-09-09 15:28:13] [Output] : >> pietreknolif [141]: Potrzebuje tego, [2018-09-09 15:28:48] [Output] : << pietreknolif [141]: no nie wiem, [2018-09-09 15:28:57] [Output] : >> pietreknolif [141]: czyli forum?, [2018-09-09 15:29:34] [Output] : << pietreknolif [141]: forum mnie straszysz ?, [2018-09-09 15:29:55] [Output] : >> pietreknolif [141]: No wiesz chciałem cie zatrzymać żebyś dostał mandat ale skoro wolisz skarge)
Tak więc no niestety z przykrością muszę to zrobić. @pietreknolif miał możliwość otrzymania od nas mandatu, ale skoro wolał zaistniałą sprawę rozwiązać w taki sposób, to bardzo proszę.
Świadkowie (tylko jeśli posiadają dowody): rvbnx (On nie posiada SS lecz widać go jak prowadzi radiowóz)

>> pietreknolif [141]: zapoznaj się ze skargą

PS. Chciałbym zaznaczyć, iż wolałbym, aby wobec oskarżonego nie były wyciągane poważniejsze konsekwencje niż upomnienie, ponieważ nie zrobił on niczego poważnego

Edytowane przez matchmiel

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin