Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na ShataN, oskarżony przez Shiruu.

Shiruu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @ShataN
    Data i godzina zdarzenia: 2018-09-09, ok. godziny 20:30.
    Pełen opis sytuacji: Zacznijmy od samego początku, oskarżony podjechał radiowozem nieopodal Spawnu SF1. Wskoczyłem na radiowóz, nakazał mi zejść czego nie zrobiłem. Pokazał totalne dno jeśli chodzi o RP i tłumaczył, że ,,4lag''. Stałem na dachu dość daleko od niego, a ten złapał mnie w kajdanki bez żadnego obezwładnienia, nic. Wsadził mnie do radiowozu i udaliśmy się do więzienia, podczas transportu łamał KRD i to kilkakrotnie, a właściwie przez całą drogę, nie był pojazdem uprzywilejowanym, gdyż miał włączone tylko sygnały świetlne, bez dźwiękowych. Tak dla jasności oskarżonego, bo chyba nie widzi swojego błędu, na doherty mamy 50 km/h, a nie 140 w górę.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/7JZf10Q

https://imgur.com/a/cR0BnCZ

https://imgur.com/a/qeMcVs3

Ja, Shiruu zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Shiruu

Dobrze więc tak, nie słuchałeś moich poleceń. Więc zagroziłem Ci więzieniem. Jak już mowa o RP, to chyba w realu byś nie skakał po radiowozie... Więc nie odgrywałem z Tobą RP proste.

Jechałem tylko z powyższą prędkością, nie skracałem nie jeździłem pod prąd, na zdjęciach również to widać, nikogo nie staranowałem.

Edytowane przez ShataN

Zacznijmy od tego, że Ty jako funkcjonariusz masz dawać przykład, ale dobry, a Ty pokazałeś totalne dno. Co z tego, że nie skracałeś, nie taranowałeś, stworzyłeś bardzo duże zagrożenie. Wy za to nas karacie, więc jakim prawem macie być bezkarni ? Twoi koledzy, pełnoprawni dostają za prędkość zawieszenie, a z tego co mi wiadomo akademik nie podlega zawieszeniu. Nadal nie rozumiesz popełnionego błędu, nie czujesz się winny i twierdzisz, że jazda po 200km/h po mieście to jest ,,tylko jazda z powyższą prędkością, nie wiem czy Ty sobie żartujesz w tym momencie, ale ośmieszasz nie tylko siebie, a całą frakcje i takim postępowaniem na służbie daleko nie zajdziesz. Pod więzieniem nagle mnie puściłeś wolno, nie rozumiem chciałeś mi zafundować taką przejażdżkę czy o co chodzi, bo nie rozumiem. Zastanów się nad swoim postępowaniem, bo to co reprezentujesz nie ma zbyt wysokiego poziomu i przed edycją przeczytałem jak napisałeś coś w stylu jak ja jeździłem na służbie. Nie zawsze jeździłem poprawnie, ale zawsze zostałem za to ukarany i mam jeszcze jedno pytanie co ma do rzeczy moja jazda ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin