Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Socz3Q oskarżony przez KACPERSKIII

KACPERSKIII
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jako iż zostałem oznaczony to się wypowiem...

Oto logi jakimi pięknymi słowami waż Pracownik Posługuje się podczas pełnienia Czynnej Służby

Cytat

[2018-09-10 17:19:55] [Output] : SoCz3Q [194]: DZIKUS
[2018-09-10 17:19:57] [Output] : SoCz3Q [194]: AKYSZ PAJACU

[2018-09-10 17:24:46] [Output] : SoCz3Q [194]: Strzelisz z dupska?
[2018-09-10 17:24:49] [Output] : SoCz3Q [194]: Konfituro?

[2018-09-10 17:25:14] [Output] : SoCz3Q [194]: Wiesz gdzie  to mam?
[2018-09-10 17:25:16] [Output] : SoCz3Q [194]: We du**e

Myślę,że tyle odemnie wystarczy...Mam nadzieje ze taka akcja sie nie powtórzy.

Odnosnie transportu na lawecie helki to gracz kierujący helką chciał mnie zabić i poprostu chciałem żeby się ogarnął a odnośnie tego do dzikusqa to mój kolega i specjalnie sobie tak pisaliśmy nie raz czekam na kare. A co do moich świadków to są nimi: @Puszin oraz @BANDITO. :))

Edytowane przez SoCz3Q

7 minut temu, SoCz3Q napisał:

Odnosnie transportu na lawecie helki to gracz kierujący helką chciał mnie zabić i poprostu chciałem żeby się ogarnął a odnośnie tego do dzikusqa to mój kolega i specjalnie sobie tak pisaliśmy nie raz czekam na kare. A co do moich świadków to są nimi: @Puszin oraz @BANDITO. :))

Po 1.

§12. Zakazuję się holowania ciężkich pojazdów na lawetę, takich jak m.in. samoloty, łodzie, wyjątkiem są pojazdy frakcyjne innych frakcji.

Po 2.

Od Tego jest /report.

@edit

Cytat

Wypowiedziałeś się raz? Nie wypowiadaj się 2 raz i proszę pkt dla tego czegoś :>

Faktycznie za wypowiedzi świadka dadzą mi pkt ;).

Edytowane przez Qumik

Teraz, Qumik napisał:

Po 1.

§12. Zakazuję się holowania ciężkich pojazdów na lawetę, takich jak m.in. samoloty, łodzie, wyjątkiem są pojazdy frakcyjne innych frakcji.

Po 2.

Od Tego jest /report.

Wypowiedziałeś się raz? Nie wypowiadaj się 2 raz i proszę pkt dla tego czegoś :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin