Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na lidera SAMD - Oskarżony przez BartusieQ

BartusieQ*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, CiasteK* napisał:

Więc tak, dowodów nie mam w logach jest coś pisałem razem z @Vesp3r na pm  Przedstawił bym świadków których i tak nie wysłuchacie, nie mówię o aktualnych członkach frakcji no może nie których.

Sprawa kolejna, Wchodzę na DSC frakcyjnego proszę członka zarządu o przeniesienie mnie na kanał zarządu na mm Siedzieli tam @4Ever*999 @Zatrymany @Vesp3r szanowny ever napisał nie przeniosę ponieważ robimy "arkusz egzaminacyjny" Przypominam iż akademik był na kanale, jasne że wszystko będzie wiedział co będzie na egzaminie @4Ever*999 tłumaczył się że ma "ZW" co nie było prawdą. Nie wiem czy owa sprawa została wyjaśniona i z tego co pamiętam zatrzymany miał Black listę.

Zdj dla uwagi. https://imgur.com/a/FoBjjMj

Z Tobą nie pisałem wiadomości prywatnych na temat frakcji, jeszcze zdrowy jestem :). Jeśli chodzi o akcję z arkuszem, po tym jak poszedłeś spłakać się do KSF, zostałem przeniesiony na kanał przez @Jojtek01, sprawa została wyjaśniona w gronie KSF, co i jak ? Nie Twój interes :). Nie, @Zatrymany nie miał BL.

Edytowane przez Vesp3r

Teraz, CiasteK* napisał:

a wiesz jak było z aferą z nagrywaniem @Iguana

Przeprowadził, źle egzamin ? Była na nim faworyzacja ? No właśnie. Nie będę już wspominał o jego próbach psychicznego zniszczenia mnie. Cytując z tekstu Iguany "Psychicznie to ty się ostoisz" lub "Słyszałeś kiedyś jęki w nocy jak zasypiałeś?" 

Dziękuje, ja wypowiedzieć się zamiaru więcej nie mam. 

1 minutę temu, 4Ever*999 napisał:

Przeprowadził, źle egzamin ? Była na nim faworyzacja ? No właśnie. Nie będę już wspominał o jego próbach psychicznego zniszczenia mnie. Cytując z tekstu Iguany "Psychicznie to ty się ostoisz" lub "Słyszałeś kiedyś jęki w nocy jak zasypiałeś?" 

Dziękuje, ja wypowiedzieć się zamiaru więcej nie mam. 

Ciekawe był moment że się przyznałeś iguanie do wszystkiego na jednym z kanałów że niuniek kazał ci go nagrywać...I go przepraszałeś jakoś w tedy do nie go żalu nie miałeś

Dobrze. Zaczynacie się rozpędzać i zagłębiać w sprawy, które nie mają znaczenia co do tej skargi. Przeanalizowaliśmy wszystko w gronie KSF oraz podjęliśmy decyzję.

@BartusieQ*999 - Wasze zachowanie oraz odwalanie nie było godne członka frakcji. @Vesp3r jako lider ma prawo do naginania regulaminu w skrajnych przypadkach. Dowody na odwalanie są więc miał prawo was wydalić z frakcji. 

@Vesp3r - Postąpił w tej sytuacji słusznie.

Skarga zostaje oddalona oraz zamknięta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin