Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na lidera SAMD - Oskarżony przez BartusieQ

BartusieQ*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BialyStyle
Nick: BartusieQ*999
Serial: (serial ukryty)
Przynależność do frakcji: -
Opis sytuacji: Przepraszam ,że pisze tutaj aczkolwiek poprzedni temat został zamknięty ,a miałem jeszcze coś do powiedzenia. Dlatego piszę tutaj:

Drogi Vesperze, chcesz ,żeby we frakcji panowała sprawiedliwość to dlaczego nie przestrzegasz regulaminu, dlaczego nie jesteś sam sprawiedliwy ,a domagasz się tego?! Boisz się? Bo ktoś się w końcu tobie postawił? Dlaczego zamykasz temat pomimo tego ,że prosiłem cie żebyś otworzył bo mam ci coś to powiedzenia, a ty masz to w du*e... 

Po pierwsze: doskonale pamiętam ,że nie odezwałem się w twoją strone z żadnym wyzwiskiem ,przekleństwem tylko zacząłem się smiać. Jeśli masz jakieś dowody proszę je pokazać ;)

Po drugie: Pan @Damianero. który dostał gorszą karę bo miał bana na 30dni dostał tylko zawieszkę na 7 dni. Oczywiście dostał unbana. Ja się pytam gdzie tu jest sprawiedliwość?!

Po trzecie: Jeśli tak bardzo zwracasz uwagę na kulturę to na kanale dynamo (wiesz dobrze o kogo chodzi) są live jak wyzywasz się z innymi, może czasy postarzałe ale sam widzisz ,że swięty nie jesteś <3
Po czwarte" Na Facebook'u wyjaśniłeś mi tylko za co dostałem karę oraz wyjechałeś z jakimiś filozofiami ;-; )SS'ów niestety nie mogę wysłać bo obiecałem Vesperowi ,że nikt o tej rozmowie się nie dowie :* )

Dodam jeszcze ,że przed propozycją od strony KSF ,żebyś został liderem zwyzywałeś tą frakcje od totalnych gówien (jakieś 5-10dni wcześniej) Tak nagle zmieniłeś zdanie?

przechodząc do samej skargi~ 
1 września 18 roku, dostałem prawko na 30 dni za odwalanie na służbie, (pomijając fakt ,ze nie można bezpodstawnie specować graczy), (w wniosku o zdjęcie kary jest wszystko ładnie opisane)
Według regulaminu powinienem dostać zawieszkę na 60 dni i było by to dla mnie sprawiedliwie jak najbardziej by mi to odpowiadało , <ale nieee poco się z nim użerać i tak już mnie wku*wiał to je*ne mu kolejną lotkę będzie śmiesznie> Pomijając fakt ,że jak na mnie miałem bardzo wysoką rangę,szkoleniowca oraz pracownika miesiąca. Pisałem już do kilku członków KSF ale nic to nie dawało bo mieli pewnie ważniejsze sprawy na głowie, oczywiście nie mam im tego za złe.

Jedyne co chciałbym dostać to powrót do frakcji i zawieszkę na 60 dni :) 

Dowody: Jedyne dowody jakie mam to ci gracze co odeszli odrazy po ogłoszeniu z obięciu posady lidera przez Vespera ;) 
Świadkowie: @Iguana @KRISU*  @matthew:) @Grzengol @romeczek_dynamit @[HA]Borek @DejvideK* i inni z SAMD ;)

Edytowane przez BartusieQ*999
Serial ;)

Dobrze, więc zaczynamy ! 

Samym śmianiem się z całej tej niekorzystnej dla Ciebie sytuacji okazałeś brak kultury, jak i to, że na frakcji SAMD kompletnie Ci nie zależy i masz ją gdzieś, więc takich osób nie będę trzymał. @Damianero. ? Z tym nie do mnie tylko do KSF, ponieważ z tego co wiem to Komisja Spraw Frakcyjnych przywróciła @Damianero.'a do frakcji. Na Facebook'u spytałeś się dlaczego dostałeś Czarną Listę, ładnie odpisałem. Jeśli chodzi o wyzywanie, postanowiłem sobie wrócić do frakcji, lecz po tym co zobaczyłem, postanowiłem anulować mój powrót, w odejściu napisałem to co myślałem o działaniu frakcji za czasów byłego Lidera, był za przeproszeniem rozpierdol, zresztą po tym jak moje odejście zostało upublicznione, kilka osób (2-9) przyznało rację.

"Bezpodstawne" obserwowanie, człowieku byłeś w SAMD z osiem, czy nawet dziewięć razy, Tobie nie można zaufać, (poza tym swoich pracowników mogę obserwować bez większych problemów) to nie było Twoje pierwsze odwalanie na służbie, ale zapewniam Cię, że w SAMD już ostatnie, bo póki jestem Liderem już nie znajdziesz się w szeregach tej frakcji, dalej.. Tak według regulaminu (tego przed zmianami) powinieneś zostać zawieszony na okres 60 dni, ale tak jak pisałem, po tym jak zacząłeś wraz z kolegom drwić z całej tej sytuacji, mieć wyrąbane na to co do Was mówię, postanowiłem, że dla Was w SAMD nie będzie miejsca, zdecydowałem, że Was po prostu zwolnię.. Tyle ode mnie, @Zebra

Edytowane przez Vesp3r

No to lecim :*

1> Skąd możesz wiedzieć ,że na frakcji mi nie zależy? Na frakcji mi zależy zawsze, bo ten cały rok radochy z tą frakcją nie będzie mi nigdy zapomniany, ile to razy olewałem znajomych ,żeby pojeździć sobie w GOPR'ach czy popylać karetką...
2> We frakcji byłem 5 razy (licząc od pierwszej rekru do teraz) więc nie rozumiem skąd wziąłeś to 9 :/ ,
3> Nie spotkałeś mnie w życiu realnym jedynie co o mnie wiesz to ,to ,że .[cisza].  no właśnie.. , więc nie pisz ,że nie można mi zaufać,
4> 

19 minut temu, Vesp3r napisał:

po tym jak zacząłeś wraz z kolegom drwić z całej tej sytuacji, mieć wyrąbane na to co do Was mówię

19 minut temu, Vesp3r napisał:

że Was po prostu zwolnię.. 

1.Wtedy każdy na kanale się śmiał więc nie wyróżniaj nas z tłumu :*

2.A może pamiętasz ten moment kiedy mówiłeś ,że dostaniemy czarną liste KSF? Gdy zapytany dlaczego mamy dostać czarną listę przeniosłeś nas  na  gwny kanał 4life. 

5> SS może i nie mam na ciebie bo wszystkie usunęły się z formatem, ale w starych ogłoszeniach napewno będzie wpis z @DejvideK*, "lota za przypadkowe używanie krzyku"... 

Edytowane przez BartusieQ*999
Literówka// Dodanie paru kwestii (>5)

1) Stwierdziłem to po Twojej postawie na komunikatorze głosowym.

2) To był tylko i wyłącznie przykład.

3) Prawda, nie spotkałem Cię w życiu realnym, ale co to ma do rzeczy.. Przejdźmy do "giereczki", nie jest to Twoja pierwsza kara za odwalanie na służbie, tak ?.. Właśnie, obiecałeś niejednokrotnie poprawę, mimo tego kolejne szanse również marnowałeś, teraz udało Ci się zajść dość daleko, w jaki sposób nie wnikam.. i co ? Znowu powtórka z rozrywki ! ODWALANIE NA SŁUŻBIE. Kolejny raz już nie dołączysz, bo po prostu Ci NIE UFAMY.

4) I co pieprzysz za głupoty, po tym jak zostaliście przeze mnie poinformowani, że pójdę z tym do KSF, ubiegać się dla Was o Czarną Listę, z wiadomych powodów, to jaka była reakcja ? "No, jeszcze do sądu rejonowego z tym pójdź" i tradycyjnie tępy śmiech i dwóch delikwentów z karą nałożoną podczas pełnienia służby. Nie pozwolę sobie na takie traktowanie, tyle.. LOTKA, po tym napisałem ogłoszenie i pozbyłem się Was z kanałów frakcyjnych :)

Dobrze. Skargę zamykam do rana. Na tą chwilę nie jestem w stanie jej racjonalnie przeanalizować. Dodatkowo proszę o przygotowanie przez Ciebie Bartusieq oraz Vesper dowodów w postaci ss (jeżeli to możliwe) oraz podesłanie ich do mnie na prywatną wiadomość. Ja przekażę je do reszty członków oraz przewodniczącej.

Edit: dowody powinny zawierać wasze rozmowy oraz sytuację jaka zapadła.

Edytowane przez Garnek.

Dobrze, witam wszystkich bardzo serdecznie. Po zapoznaniu się z całą skargą na trzeźwo, przeanalizowaniu dowodów, sprawdzeniu w archiwum dowodów z informacją na temat dołączenia pana BartusieQ oraz Janusz_Barton na czarną listę mogę przejść do początkowego rozwiązywania skargi.

@BartusieQ*999
Dnia 01.09.2018 ty jak i Pan Janusz_Barton zostaliście zwolnieni dyscyplinarnie z frakcji SAMD z powodem: "niegodnego reprezentowania frakcji podczas pełnienia służby". Dnia 02.09.2018 ukazała się w naszym zamkniętym dziale informacja z dodaniem was na czarną listę. Twórcą tematu był lider frakcji @Vesp3r. W informacji otrzymaliśmy odpowiednie dowody w postaci SS, na ów ss'ach zostało nam przedstawione wasze odwalanie pojazdami frakcyjnymi podczas pełnienia służby. Dodam, że po rozmowie z liderem SAMD na ten temat zostałem osobiście poinformowany o waszym "śmianiu" się z całej tej sprawy. Informacja została zaakceptowana gdyż takie zachowanie powinno być neutralizowane w każdej frakcji (chodzi o odwalanie oraz złe reprezentowanie frakcji). W tejże sytuacji nie dziwię się, że @Vesp3r nagiął regulamin, ponieważ to co się w nim znajdowało wymagało edycji (która nastąpiła). Przechodząc do tematu ze zdjęciem Cię z czarnej listy. Pamiętaj, że to zarząd wymierza Ci karę jaką otrzymasz. Zwolnienia nie otrzymałeś tylko za karę ale również za swoją postawę w stosunku do całej sprawy.

Przepraszam że się  wtrącę, jednak że dalej nikt z KSF nie wytłumaczył zachowania "szanownego lidera"   przed zajęciem  stanowiska lidera gdy @Vesp3r wyzywał frakcje każdy już o tym wie. Nie rozumiem dla czego KSF nie zabrało tego pod uwagę gdy wybieraliście lidera jak to  ktoś powiedział "vesper jest kompetentną osobą na to stanowisko" przypominam że parę dni, wcześniej z ust @Vesp3r leciały nie samowite słowa w kierunku frakcji. Szanowny pan @Vesp3r pisał wtedy  "co tam się dzieje to jest patologa" przepraszam bardzo pan @Vesp3r jako członek zarządu powinien wspierać  frakcje a nie ją oczerniać i zostawić na pastwę losu  jeszcze raz przypomnę słowa "vesper jest kompetentną osobą na to stanowisko" nie wiem śmiać  się czy płakać ? Oto jest pytanie.

Sprawa nr2.

Pan @Damianero. Członek KSF jak i frakcji SAMD dostał bana AFK na służbie, zawiecha powrót do frakcji gdzie tu jest sprawiedliwość ? połowa serwera powinno się w tym momencie przywrócić na stanowisko  w frakcji przed banem AFK jeśli takowa osoba go otrzymała.

Wszystko  to co miałem napisać napisałem Z pozdrowieniami dla "Gwardii Vesper'a"

Edytowane przez CiasteK*

@Vesp3r "XD" można nazwać aktualnie frakcje SAMD :)  taki z ciebie wielki lider który o wszystko dba szkoda że nie pomogłeś kolegą w frakcji gdy na prawdę tego potrzebowała, a nie zostawiając ją na dnie przyjść po tygodniu i świecić  zębami.

Sprawa @Damianero. była wyjaśniona za czasów kadencji byłego lidera, nie dotyczy to aktualnego lidera frakcji, więc nie wiem jaki sens ma oskarżanie go o to. 

7 minut temu, CiasteK* napisał:

Nie rozumiem dla czego KSF nie zabrało tego pod uwagę gdy wybieraliście lidera jak to  ktoś powiedział "vesper jest kompetentną osobą na to stanowisko" przypominam że parę dni, wcześniej z ust @Vesp3r leciały nie samowite słowa w kierunku frakcji. Szanowny pan @Vesp3r pisał wtedy  "co tam się dzieje to jest patologa"

Poproszę o dowody w takim razie. 

Moja wypowiedź ulegnie edycji. 

11 godzin temu, BartusieQ*999 napisał:

Po trzecie: Jeśli tak bardzo zwracasz uwagę na kulturę to na kanale dynamo (wiesz dobrze o kogo chodzi) są live jak wyzywasz się z innymi, może czasy postarzałe ale sam widzisz ,że swięty nie jesteś <3

Cytat

może czasy postarzałe

Nie działamy wstecz, to chyba jasne. 

Dodam jeszcze ,że przed propozycją od strony KSF ,żebyś został liderem zwyzywałeś tą frakcje od totalnych gówien (jakieś 5-10dni wcześniej) Tak nagle zmieniłeś zdanie?

Dowody?

Dowody: Jedyne dowody jakie mam to ci gracze co odeszli odrazy po ogłoszeniu z obięciu posady lidera przez Vespera ;) 

Gracze to w żadnym wypadku dowody, przykro mi.

Przypominam tutaj wszystkim o ważnym punkcie regulaminu tego działu bo widzę, że się rozpędziliście. 

Cytat

§5 Każda wypowiedź w skardze powinna być napisana w sposób zbliżony do oficjalnego tonu oraz być w pełni kulturalna.

3 minuty temu, CiasteK* napisał:

@Vesp3r "XD" można nazwać aktualnie frakcje SAMD :)  taki z ciebie wielki lider który o wszystko dba szkoda że nie pomogłeś kolegą w frakcji gdy na prawdę tego potrzebowała, a nie zostawiając ją na dnie przyjść po tygodniu i świecić  zębami.

XD

4 minuty temu, Zebra napisał:

Sprawa @Damianero. była wyjaśniona za czasów kadencji byłego lidera, nie dotyczy to aktualnego lidera frakcji, więc nie wiem jaki sens ma oskarżanie go o to. 

Poproszę o dowody w takim razie. 

Moja wypowiedź ulegnie edycji. 

Więc tak, dowodów nie mam w logach jest coś pisałem razem z @Vesp3r na pm  Przedstawił bym świadków których i tak nie wysłuchacie, nie mówię o aktualnych członkach frakcji no może nie których.

Sprawa kolejna, Wchodzę na DSC frakcyjnego proszę członka zarządu o przeniesienie mnie na kanał zarządu na mm Siedzieli tam @4Ever*999 @Zatrymany @Vesp3r szanowny ever napisał nie przeniosę ponieważ robimy "arkusz egzaminacyjny" Przypominam iż akademik był na kanale, jasne że wszystko będzie wiedział co będzie na egzaminie @4Ever*999 tłumaczył się że ma "ZW" co nie było prawdą. Nie wiem czy owa sprawa została wyjaśniona i z tego co pamiętam zatrzymany miał Black listę.

Zdj dla uwagi. https://imgur.com/a/FoBjjMj

Dobra, więc tak. Z początku witam wszystkich.

Zaczynając od tego jak @Vesp3r strasznie zwyzywał frakcje. Zwyzywał tak ? No nie wydaje mi się. Całe dnie gdziekolwiek nie byłem na kanale był tylko jeden temat właśnie @Vesp3r i o tym jak on jest zły i jaka fala odejść będzie jak dostanie liderkę. Nie domawiając do tego jak cały tamtejszy zbiór osób mówił o tym, że niedługo go ""Udupią"". Gdy zostało zapowiedziane spotkanie szkoleniowców oraz egzaminatorów gdzie przybyli wszyscy, co się stało ? Całe spotkanie na którym miały być omawiane zasady polegało na opracowywaniu planu, wyzywaniu @Vesp3r`a dodatkowego oszpecania go, a o oczernianiu to już nawet nie wspomnę. @BartusieQ*999 mówisz, że nie znamy Cię w życiu realnym i nie wiemy czy można Tobie zaufać czy też nie. Myślisz, że wrzucając screeny na "Galeria SAMD" nie widać na nich skakania jednostką GOPR z góry MC ? W twoim wykonaniu taka akcja jest nie pierwsza. Co do Was @BartusieQ*999 oraz @CiasteK* obydwoje twierdzicie, że @Vesp3r zwyzywał frakcje tak ? Myślicie, że ja jestem nie kumaty czy coś ? Siedziałem całe dnie na tych kanałach i wiem dokładnie co każdy mówił. Słowa typu "wypier.." do Zarządu albo tekst Głównego Zarządu cytuje "Nie będę karał osoby z którą siedzę całe dnie na kanałach".  Jedynie co powiedział @Vesp3r to to, iż obecny stan frakcji jest nie dobry i nie ma zamiaru tu być. Osobiście wcale mu się nie dziwiłem, ponieważ sam nie ukrywam byłem zawiedziony tym. Po tym jak @Vesp3r zrezygnował z odejścia nagle cały zbiór osób na kanale zarządu, o czym było mówione ? O tym, żeby wpisać @Vesp3r na czarną listę BMA. Cały czas było mówione o tym, a w waszych głosach była słyszalna tylko "desperacja" nie wiedzieliście co zrobić, sami baliście się toku wydarzeń, ponieważ wasze "rządy" się kończyły. Więc proszę was nie oczerniajcie Vesper`a pod względem tego, że oczernił frakcje tymi oto słowami, bo sami wiecie, że święci nie byliście. Teksty typu, że jak pewna osoba nie dostanie podwójnego awansu to nikt go nie dostanie, to nie faworyzacja ? O jakiej faworyzacji tu mówimy i o jakiej " Gwardii Vespera ?". + do ostatniej wypowiedzi, owszem miał on ZW oraz arkusz egzaminacyjny został natychmiastowo unieważniony oraz napisany nowy w gronie tylko iwy łącznie zarządu SAMD. Zatrymany miał black listę ? No nie wydaje mi się.
Pozdrawiam serdecznie.
Wypowiedź za pozwoleniem członka KSF Damianero.

@4Ever*999 Zacznijmy od wyzwisk, Nie siedziałeś na kanałach 24h więc nie wiesz co się działo wiesz też dobrze o tym że nie byłeś święty, Jakie w ogóle "nasze rządy" nie rozumiem ale okej.  Zatrzymany ma BL chodzi o aferę o której nie masz pojęcia to było za czasów  innego lidera również można  zarzucić  mu że robi hotel z frakcji z SAPD do SAMD dziwne i akurat gdy jego stary przyjaciel przejął liderkę. Odwalanie swoją  drogą, @4Ever*999 Nie oszukujmy się bronisz swoich kolegów z "pseudo zarządu" a wiesz jak było z aferą z nagrywaniem @Iguana

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin