Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na SWAT oskarżony przez DaxRell

K4per
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Skipciu.SpeedPower,SpeakeR i reszta ich
    Data i godzina zdarzenia:17.09.2018r około 15:20
    Pełen opis sytuacji:Więc tak wbiłem sobie na serwer chciałem wziąć samolot ale miałem licencje więc zminilizowałem i poszłem na forum pisać apelke gdyż napisałem ją nagle 6 radiolek podjechało bierze mnie bez RP bez nieczego i miałem niby 6 wpisów i dali do paki na 150min nawet nie dali nic wyjaścnić tylko odrazu paka i mieli to wszystko gdzieś.Takie RP to dobija chyba każdego.6 wpisów 150min ? I proszę o sprawdzenie speca czy pan Skipciu i danboss mnie nie specował bo to dziwne wbiłem i po 2 min swaty ? Jak byłem jeszcze afk koledzy którzy byli na bazie Danboss napisał że ja jestem tak dalej jestem więc nie był na służbie nic nie wiem SPEC ??? POWIEDZ MI KIEDY MIAŁEM POŚCIG XDDDDDD jak ja motorówką nie uciekałem XDD jak uciekałem poproszę o jakieś ss lub logi czy coś bo ja takiego czegoś nie pamiętam.NIE ZAMYKAJ TEMATU chce poczekać na RCON. O spec i logi jak Niby uciekałem.

Ból du*y to ty może masz a nie ja :) 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:✔ Zostałeś/aś puszczony/a przez funkcjonariusza SandPower!
✔ Zostałeś/aś rozkuty/a przez funkcjonariusza SandPower!
✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.
✔ Powód: 6 wpisów w komputerze
✔ Czas, który musisz odsiedzieć to 150 minut/y

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin