Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Eiwen123, oskarżony przez egzo_11.

egzo_11
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: egzo_11
Nick osoby oskarżonej: Eiwen123
Powód napisania skargi: Pracownik frakcji SARA założył blokadę na koło podczas gdy pojazd stał na 2 psie ulicy. Owy pracownik zabrał pojazd bez wykonania akcji RP. Obowiązkiem pracownika było zepchnięcie auta na pobocze i wykonanie akcji RP. Podczas gdy napisaliśmy do pracownika wiadomości nic nam nie odpowiedział i pojechał z pojazdem na parking policyjny.
Dowody: §12. Pracownik nie ma obowiązku odegrania akcji RP odholowując pojazd z giełdy/z miejsca zatłoczonego oraz z miejsca, w którym nie ma w pobliżu graczy. https://imgur.com/a/n0NB9Na

Edytowane przez egzo_11

1. Bylem sam z kolega na służbie przy 300 graczach gdzie był zapełniony ppdl

2. Odpisałem wam ze blokował bym ruch i nie mam czasu

3. Gdy bym robił RP to były by skargi za to ze SARA SIĘ OPIER*****

4. Bylo to miejsce zjazdu i wjazdu na autostradę gdzie jak tam nawet stałem to mnie co chwila tarnowali 

5. Wyjazd oraz wjazd na autostrade gdzie się jedzie vmaxem 

1 przy wyjazdach i zjazdach nie jedze sie vmaxem.

2 Nikt ciebie nie taranował nawet widac to po minimapie że nikt w twoją strone nie jechał. 

3 Na ss widac ze nie pisales nic do nas.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin