Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Oli123 i matrix55

Matix*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego*: Matix

Nick oskarżonego*: @oli123 @matrix55

Powód skargi: Nie potrafią zrobić zabezpieczenia drogi 

Opis zdarzenia*: Jadę sobie na giełdę SF a tu widzę coś co zostało ukazane na ssach poniżej.Brak znaku ostrzegającego o zamknięciu drogi( nie pamiętam nazwy).Po 2 Brak syganlizacji(zrobili ją po moich prośbach ale to wyglądało jak nie wiadomo co, później ją usuneli jak sobie odjechałęm na chwilke) . Nie wiem kto ich tego nauczył. Napisałem reporta przyjął go Limitless i był świadkiem tego zdarzenia. Wydaję mi sie że tych oto 2 panów powinno pójść na kursy doszkalające lub zostać ukaranym za brak swojej wiedzy.

Data zdarzenia*: 12.09.2018 około godziny 20:10

Świadek:   @Limitless @OskarYT

Dowód w postaci ss'ów lub logów*:https://imgur.com/a/dkgKuQh

Tak, frakcja San Andreas Medical Department, frakcja medyczna, zamiast zajmować się poszkodowanymi będzie kierowała ruchem, upominała kierowców, aby stosowali się do sygnalizacji.. To co mogli to zrobili, nic złego tu nie widzę, podstawy zostały zachowane. Skargę oddalam i zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin