Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Transport Of San Andreas - oskarżony przez Eclipse.

Bravo.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: epicboy
Nick: Eclipse.
Serial: (serial ukryty)
Przynależność do frakcji: -
Opis sytuacji: Część osób z pewnością uzna tę sytuację jako ból tylnego amortyzatora, ale sprawa zaczęła mi się wydawać dziwna. Do rzeczy. Gram tutaj od Maja 2017 roku, od tamtej pory składałem podanie do TSA bodajże 6-krotnie. Tym razem przy podaniu mocno się przyłożyłem, a siebie w wynikach nie widzę. Jest mi strasznie ciężko uwierzyć, że wszystkie 30 osób miało bardziej przekonujące / lepsze podanie. Tym samym prosiłbym, aby zostało to przeanalizowane. I dziwnie to wygląda, że do frakcji, która ze wszystkich jest najprostsza, jest najciężej się dostać. W sumie to mój kolega ze szkoły napisał kiedyś do TSA podanie. Wyglądało jakby pisał je z zamkniętymi oczyma, bez dużych liter, interpunkcji, i co ? Dostał się.
Później tylko jest zdziwienie, że podsumowanie akademii wygląda tak:

Spoiler

Z przykrością informujemy , iż Adept @Drasioo zostaje wydalony z frakcji z powodu oszukiwania na egzaminie. Jednocześnie zasila on czarną listę.

Z przykrością informujemy , iż Adept @Salm3n zostaje wydalony z powodu niezdania egzaminu w wyznaczonym czasie.

Z przykrością informujemy , iż Adept @Davcio122 zostaje wydalony z powodu niezdania egzaminu w wyznaczonym czasie.

Z przykrością informujemy , iż Adept @luki2255  zostaje wydalony z powodu niezdania egzaminu w wyznaczonym czasie.

Z przykrością informujemy , iż Adept @Muchowy56 zostaje wydalony z powodu niezdania egzaminu w wyznaczonym czasie.

Z przykrością informujemy , iż Adept @SalceSon zostaje wydalony z powodu niezdania egzaminu w wyznaczonym czasie.

Z przykrością informujemy , iż Adept @KoZaK321  zostaje wydalony z powodu niezdania egzaminu w wyznaczonym czasie.

Z przykrością informujemy , iż Adept @Rudi. zostaje wydalony z powodu niezdania egzaminu w wyznaczonym czasie.

Z przykrością informujemy , iż Adept @AssTer*420 zostaje wydalony z powodu niezdania egzaminu w wyznaczonym czasie.

Z przykrością informujemy , iż Adept @Avgariat zostaje wydalony z powodu niezdania egzaminu w wyznaczonym czasie. 

Z przykrością informujemy , iż Adept @Peter. zostaje wydalony z powodu niezdania egzaminu w wyznaczonym czasie. 

Z przykrością informujemy , iż Adept @Muchachos zostaje wydalony z powodu niezdania egzaminu w wyznaczonym czasie. 

Dowody: Gdybym miał dostęp do wątku z rekrutacją to by były, a tak to nie jestem w stanie.
Świadkowie: Świadkowie są zbędni.

@DrakeU* Nie jesteś członkiem zarządu frakcji TSA więc się na przyszłość nie wypowiadaj.

Zły dział. Przenoszę.

Co do samej skargi. Wrócę do domu to ją rozpatrzę wraz z resztą członków KSF.

Dodatkowo proszę o wypowiedzenie się Zarządu frakcji TSA.

Edytowane przez Garnek.

Witam. Było już to przerabiane wielokrotnie, ale przytoczę ci to jeszcze raz. Po pierwsze to zarząd wybiera osoby do frakcji i to, że napisałeś dobre podanie nie oznacza, że zostaniesz na 100% przyjęty. Po drugie wpływ na wybór osób ma dużo czynników między innymi: to jak się zachowują na serwerze.R0EJrHA.png
A takie kary nie zbyt pozytywnie wpływają na twoje podanie. Jeżeli będzie potrzeba zapraszam kogoś z KSF na rozmowę z chęcią wszystko wyjaśnię. I nie mam zamiaru się tu więcej wypowiadać.

7 minut temu, KiLLYouDeaD napisał:

to zarząd wybiera osoby do frakcji i to, że napisałeś dobre podanie nie oznacza, że zostaniesz na 100% przyjęty.

Gdyby działało to w taki sposób, wybierane byłyby osoby po znajomości.

8 minut temu, KiLLYouDeaD napisał:

A takie kary nie zbyt pozytywnie wpływają na twoje podanie.

Wątpię by chodziło tu tylko o takie kary. Do tego jedna z nich jest w 100% nie słuszna ;) I nie wiem czy zauważyłeś ale nawet nie ma w niej nicku.

Dostawały się osoby ze znacznie gorszymi przewinieniami. A, że nie masz zamiaru się wypowiadać to już zupełnie na poziomie lidera frakcji. Wygląda trochę jak celowe odbieganie od tematu...

Dobrze zaczynając od Ciebie @Eclipse.. Dla Twojej szanownej informacji to Zarząd frakcji wybiera osoby do jej struktury. To że się nie dostałeś to nie jest wina zarządu ani Twoja. W gruncie rzeczy nie powinno być tutaj tej skargi, gdyż jeżeli Ci się nie udało to powinieneś pogodzić się z tym i próbować w następnej rekrutacji. Zarząd frakcji w tym przypadku nie zawinił.

Skargę odrzucam oraz zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin