Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Krystanio oraz D@mian - oskarżony przez PawcioV6

PawcioV6
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Krystanio D@mian
    Data i godzina zdarzenia: 22.20
    Pełen opis sytuacji: Po pościgu spytali się mnie czy biorę mandat czy wiezienie, to wybrałem, że opłacam mandat i po chwili dowiaduję się o moim pójściu do więzienia o którym nie było mowy gdy mi wypisywali co mam do wyboru. Jakbym wiedział o moim dodatkowych 20 min to bym wybrał wiezienie czyli 150min i bym nie płacił tych 15k bez powodu. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

[2018-10-19 22:09:16] [Output] : Krystanio [320]: Czy przyjmuje Pan madnat o naleznosci 15000 PLN oraz 50 pkt karnych? <----- Nic nie ma mowy o więzieniu 

[2018-10-19 22:09:27] [Output] : PawcioV6 [95]: A minut?
[2018-10-19 22:09:29] [Output] : Krystanio [320]: 150
[2018-10-19 22:09:29] [Output] : D@mian [224]: 150
[2018-10-19 22:09:30] [Output] : KRISU. [75]: 150.
[2018-10-19 22:09:32] [Output] : radziowarsss [215]: 150..
[2018-10-19 22:09:32] [Output] : Krystanio [320]: i auto za 5000 PLN <---- Gdy sie spytałem ilę będę miał więzienia 

Potem gdy zapłaciłem mandat 

[2018-10-19 22:12:31] [Output] : D@mian [224]: to jeszcze 20 minut wiezienia

[2018-10-19 22:12:40] [Output] : PawcioV6 [95]: Za co
[2018-10-19 22:12:43] [Output] : PawcioV6 [95]: mandat sam miał być
[2018-10-19 22:12:45] [Output] : Krystanio [320]: naprawde Pan jeszcze pyta?
[2018-10-19 22:12:45] [Output] : D@mian [224]: 4 wpisy
[2018-10-19 22:12:47] [Output] : D@mian [224]: w ko,pie  <---- Nie, nie wiedziałem o tym, wiedział bym gdy by mi napisali jeszcze o tym.

Ja, PawcioV6 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Po złapaniu Ciebie podliczyłem mandat. Przedstawiłem Ci wszystkie szczegóły; ile wynosi kwota mandatu, ile punktów karnych zostanie doliczonych do Twojego konta, ile minut odsiedzisz w więzieniu. Tłumaczyłem Ci w grze, że rozmawialiśmy tylko i wyłącznie o tej ucieczce. Przyjąłeś mandat i byłeś "na czysto" pod względem tej jednej ucieczki, pozostałą kwestią są Twoje poprzednie, podobnie jak i tym razem, 0 rp ucieczki przed SAPD. Przyjmując mandat Twój pojazd trafił do przechowalni, a Ty na 20 minut do więzienia, nie przyjmując mandatu musiałbyś odsiedzieć karę 150 minut w więzieniu, a dodatkowo pojazd trafiłby za 5 000 PLN na parking policyjny. Najsampierw odpowiedziałeś za to co zrobiłeś przed chwilą, a po chwili za Twoje wcześniejsze występki.

"Osoba ta winna jest zachować wszelkie przyjęte normy odnośnie netykiety, znaków interpunkcyjnych. "

Popraw swoją wypowiedź.

Przyjmując mandat miałem nadzieję o wolności oraz 0 wiezienia. Jak mam siedzieć to jak wyżej napisałem siedzieć te 150 min i zapłacić te 5k, niż 15k i jeszcze potem 20 min za wasze "wyleciało z głowy". Przyjmując mandat miałem nadzieję również o tych moich 4 wpisach, które miałem. Jednym zdaniem płaciłem mandat za ten pościg oraz te wpisy.

Tłumaczę Ci już nie wiem który raz, że płaciłeś mandat za TEN POŚCIG, nie za wpisy. Kolejna sprawa jest taka, że ja nawet Cię nie wsadzałem do więzienia, a jedynie wystawiłem mandat.

@SandPower Z graczem był bardzo słaby kontakt. Pytałem się 5 razy czy przyjmuje mandat, dopiero wtedy otrzymałem odpowiedź. Ja liczyłem należność mandatu w postaci gotówki oraz punktów karnych, nie miałem fizycznie możliwości robić tych kilku rzeczy na raz. Informację tym, że gracz jest poszukiwany otrzymałem po prostu za późno.

Zazwyczaj po pościgu funkcjonariusze dzielą się obowiązkami, 1 liczy mandat, drugi sprawdza kartotekę uciekiniera w komputerze, trzeci wzywa jednostkę holowniczą jeżeli uciekinier nie przyjmuje mandatu itd... Tak jak już pisałem ja tylko wystawiłem Ci mandat za tą jedną ucieczkę, nie wsadzałem Cię do więzienia za wpisy, za Twoje poprzednie występki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin