Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na K4niasty

fred9521
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:K4niasty
    Data i godzina zdarzenia:27.10.2018
    Pełen opis sytuacji:wiec tak jechalem z moja dziewczyna autem po czym wyszlismy z auta ja zakół a do mnie strzelil niestety nie zdarzylem uchwycic momentu strzalu ale mialem cale HP a zostalo mi zabrane troche zycia przez jego strzal we mnie bez powodu
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/sHdxVVd

Po pierwsze to  popraw wzór.  Dobrze, a więc zacznę tak, patrolowałem sobie San Fierro, jadąc sobie  przy tunerze na Downtown w stronę salonu zostałem staranowany przez @MonikaPLSS po czym jechałem dalej jak gdyby nigdy nic. Zauważyłem, że WW osoba skracała drogę, więc postanowiłem ją zatrzymać. Uciekała, więc jechałem ciągle za nią, gdy zatrzymała się i zawróciła zjezdzała z górki w stronę salonu na Downtown, gdy nagle podążając za nią została mi zablokowana droga pojazdem elegy(Przed twarzą z czego nie miałem szans na wyhamowanie). Ominąłem pojazd blokujący drogę zostałem staranowany przed osobę piszącą tą skargę, napisałem reporta po czym powtórzył to samo, co widział @Danboss.cj, który przyjął reporta. Dostał prawko, a ja dostałem wiadomość na PW: [2018-10-27 02:10:34] [Output] : << fred9521 [8]: zniszcze cie na tym serwie teraz  po czym napisał jeszcze coś takiego: [2018-10-27 02:11:51] [Output] : << fred9521 [8]: a chcesz sie przekonac konfidencie   Jechałem dalej za uciekającą, która wjechała do zaułka z którego nie było wyjazdu, ponieważ ja zablokowałem jedyny wyjazd. Podjechał do mnie patrol i pomógł mi złapać uciekającą, po tym wszystkim dostaliśmy na globalnym czacie takie wiadomości: [2018-10-27 02:14:22] [Output] : fred9521 [8]: wyjazd psie po czym ja sam dostałem jeszcze jedną wiadomość [2018-10-27 02:14:39] [Output] : << fred9521 [8]: stoj psie jak do cb gadam  Gracz dostał mute. Myślę, że wyjaśniłem to co miałem wyjaśnić. A i przepraszam jeszcze jedna sprawa, nie strzeliłem do piszącego skargę, ponieważ jedyny jaki strzał oddałem z broni to strzał w opony uciekającej. @LaneZ @Skipciu @Kubox* @SandPower

Edytowane przez K4nciasty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin