Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Stachuuu212 oskarzony przez Nexan

Nexan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Stachuuu212
    Data i godzina zdarzenia: 01.11.2018 , 17:15-17:25.
    Pełen opis sytuacji: A więc tak , chcieliśmy przejechać przez most Gaver Bridge do LV , nie było żadnego znaku ostrzegawczego o wypadku , nic kompletnie , jedynie był na środku drogi znak o zakazie wjazdu na teren zamknięty , Pan oskarżony postanowił zamknąć sobie bramki i nie zrobić nawet objazdu. Gdybyśmy chcieli zawrócić na drugi pas i jechać w stronę SF byliśmy zagrożeni , ponieważ musieliśmy zawrócić pod prąd. Moim zdaniem funkcjonariusz Stanchu nie potrafi zabezpieczać , wszystko jest ukazane na scr , ktoś jedzie na bramki pod prąd , tam ktoś stoi , tu się taranują dlaczego? Dlatego , że nie ma znaków i nikt nie wie gdzie ma jechać , było straszne zamieszanie , nawet , jeżeli nie mógł sobie poradzić sam to mógł wezwać drugą jednostkę lecz tego też nie zrobił. Nie napisał bym skargi gdyby po tym jak kazał mi zawrócić nie wjechała we mnie laweta z prędkością około 100km/h dlaczego ? Dlatego , że pas , na który musieliśmy zawrócić nie był zabezpieczony.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście

Ja, Nexan zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

A więc tak, byłem sam jako SAPD na zdarzeniu i trochę zajęło mi zabezpieczenie tego, po chwili dorobiłem pachołkami i znakami drogę gdzie mogło się zawrócić. A to, że jakiś gracz wjechał w Cb lawetą to już nie moja winna tylko tego gracza, był znak UWAGA NIEBEZPIECZEŃSTWO ,  ZAKAZ WJAZDU . UTRUDNIENIE. Więc nie wiem co ja tu źle zrobiłem.

24 minuty temu, Stachuuu212 napisał:

A więc tak, byłem sam jako SAPD na zdarzeniu i trochę zajęło mi zabezpieczenie tego, po chwili dorobiłem pachołkami i znakami drogę gdzie mogło się zawrócić. A to, że jakiś gracz wjechał w Cb lawetą to już nie moja winna tylko tego gracza, był znak UWAGA NIEBEZPIECZEŃSTWO ,  ZAKAZ WJAZDU . UTRUDNIENIE. Więc nie wiem co ja tu źle zrobiłem.

Wszystko co miałem napisać napisałem, niech zarząd lub szkoleniowiec podejmie decyzję czy jest to właściwe zabezpieczenie czy nie, scr są wszystko jest. Czekam na zarząd. 

W dniu 1.11.2018 o 17:54, Stachuuu212 napisał:

Odrzucam. 

Edytowane przez SandPower

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin