Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Girski*

Sheeker
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Starszy Administrator

Nick funkcjonariusza: @Griski*
    Data i godzina zdarzenia: 03.11 19:45
    Pełen opis sytuacji: Więc tak - stoje sobie u tunera a ten nagle coś odwala robi kolejki chociarz zaden admin o to nie prosił i mowi ze gracz mu tak napisał, to co on jest na zawołanie gracza?  nie powinno być tak że on sobie stoi u tunera i nic nie robi a minutki lecą.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/YrmLpVm

Zostałem poproszony przez gracza @kolin2310 abym podjechał na jego tune z powodów jasnych gracze odwalają wpychają się, a więc żeby to ogarnąć zrobiłem na szybko kolejkę i wszyscy umieli się zachować i dostosować tylko ty się wepchałeś czy twój kolega i udawałeś że nie wiesz o żadnej kolejce i wjechałeś tak sobie po prostu a inni czekali cierpliwe po chwili tepnął się support twój kolega dostał prawko za wpychanie się do kolejki , oraz potem za mute. Ode mnie tyle.

• Starszy Administrator

po 1 ty nie jesteś na zawołanie gracza więc nie miałęś prawa tam być godziny i nic nie robic. i nie udawałem nic bo nie bylo kolejki a ty się swietnie bawiłeś I DOSTAŁEŚ DWA SŁUSZNE WARNY NA SŁUŻBIE ZA WYŚMIEWANIE INNYCH, a to chyba tak nieelegancko na słuzbie wysmiewać sie

A więc tak, że jestem z tym związany to się wypowiem. Poprosiłem @Griski* o to aby przyjechał i zrobił jakoś kolejkę bo ludzie byli nie ogarnięci oraz nie umieli się sami ustawić, przyjechał oskarżony, pomógł mi i wszystko było ładnie i pięknie po czym przyjechałeś ty i zacząłeś się wpychać, ja oraz @Griski* upominaliśmy cię o tym że tam jest kolejką a tu do mnie ze wyjdziesz jak ci coś zamontuje, przyszedł suport dostałeś warna a ty dalej nic i wpierałeś, że kolejki nie ma, dostałeś prawko po czym zacząłeś wyklinać do suportera jak i Griskiego to dostałeś mute, tyle ode mnie czekamy na zarząd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin