Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na GyCeK

KaraK.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: KaraK.|FF|
Login z serwera: karak772
Nick osoby oskarżonej: GyCeK
Powód napisania skargi: 0 RP podczas pościgu
Przybliżona data zdarzenia: 06.11.2018
Dowody: Mój znajomy był przy wszystkim
Opis sytuacji: Miałem pościg z Gyckiem i podczas pościgu zostałem ukarany. Zabrano mi prawojazdy, a GyCeK zamiast dać mi chwile i jakoś odegrać normalnie RP to od razu mnie zastrzelił i zapakował do radiolki.
Coś od siebie: Moim zdaniem ten cały pościg nie miał sensu i GyCeK źle się zachował w stosunku do mnie
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://scr.hu/DXw3R9e

Stwarzałeś duże zagrożenie oraz CELOWO taranowałeś radiowóz, więc przystąpiłem do zatrzymania,
Nie zatrzymałeś się oczywiście i został wszczęty pościg.
W trakcie pościgu otrzymałeś ZPJ z powodem "taranowanie/odwalanie", ponieważ podejrzewam iż nie tylko ja byłem taranowany i byłeś wielokrotnie reportowany.
Więc aresztowałem Ciebie i nałożyłem mandat za ucieczkę przed SAPD (mandat nałożony tylko za ucieczkę, taranowania oraz brawurowej jazdy nie brałem pod uwagę).
Mandatu nie przyjąłeś i zostałeś przetransportowany do aresztu.

Edytowane przez GyCeK

@KaraK.|FF| nie przedstawił żadnych dowodów w postaci logów, screenshot'ów, oraz rzeczy tego typu, tak więc nie mogę nawet stwierdzić czy sytuacja opisana przez was miała miejsce. W dalszym ciągu proszę o przekazanie jakichś dowodów, bez tego skarga zostanie odrzucona.

Kolegi aktualnie nie ma, poszedł w libacje. Co do logów i screenshotów raczej nic się nie znajdzie, była to sytuacja, która zaczęła i skończyła się tak szybko, że nie myślano o tym żeby zrobić jakiekolwiek ssy czy skopiować logi. Sytuacja raczej się wydarzyła skoro "Gycek" dodał taki komentarz pod skargą. Byłem przy całej sytuacji i wiem co się wydarzyło dlatego trzymam ciągle na swoim. Pomimo próśb "Karaka" o poczekanie na jednego z supportów i wyjaśnienia całej akcji "Gycuś" stwierdził, że nie ma zamiaru czekać i sobie zwyczajnie odjechał, nie wiem jak Wy ale według mnie sytuacja karygodna, jeżeli mamy brać na poważnie tę grę. Policjant nie odegrał roli policjanta tylko zwyczajnego prostaka, nie ma co się oszukiwać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin