Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Hejuniaa ✌

wizzhehe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czyś Czyś ☂

Opowiem wam kilka słów o mnie, jak tu trafiłem, czym się interesuje jak i zajmuję na co dzień, czy już tu byłem u was, itd.. :) 

Trafiłem tutaj z internetowej sieci serwerów Multiplayer GTA, serwer wyskoczył mi od razu pierwszy to czemu by nie zagrać :) Nie powiem, spodobało mi się i myślę że zostanę na długi okres czasu :) 

Tak wszystko wszystkim a nawet się nie przedstawiłem... a więc, mam na Imię Bartek, 17 lat 20 grudnia :) mieszkam w nie dużej miejscowości Skierniewice, jestem osobą miłą, z wielki poczuciem humoru i zawsze uśmiechniętą :angel:

Interesuję się piłką nożną, muzyką, jak i grami komputerowymi. Na co dzień, chodzę do szkoły, jestem w 2 Technikum "Automatyk Sterowania Ruchem Kolejowym" po szkolę, zazwyczaj wracam od razu do domu, jem, wyleżę się jak każdy człowiek i siadam przed komputerem, poszukując czegoś nowego. Oglądam nowe wiadomości na temat piłki nożnej, klubu którym się interesuje, nowych muzyk "amerykańskie" i co tam jeszcze do głowy wpadnie :) 

Ps. Jeszcze tak prawdę mówiąc, grałem tutaj u was nie raz po podobnymi nickami lecz nie zawsze wychodziło, szybko odchodziłem ale teraz myślę że poznamy się bliżej ;]

Pozdrawiam was cieplutko! :)

Edytowane przez wizzhehe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin