Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na BigFazi-Oskarżony przez Nexan.

Nexan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, BiGfazii napisał:

Nie brałem udziału w pościgu od poczatku. Dolaczylem do pościgu po jakichś 5 minutach.Tak, przyszedł @P1teRRR do Ciebie żeby mi pomoc bo nie miałem ochoty i siły z Tobą pisać. Źle sie zachowywales do mnie i do moich kolegów z frakcji. 

Słowa puszczone na wiatr.Pokaż dowody gdzie Ci ubliżałem , obrażałem Ciebie lub twoich kolegów. Ja sobie takiej sytuacji nie przypominam.Nie ładnie jest kłamać.Jak na razie z żadnej z twoich odpowiedzi nie zostały poparte dowodami.

Przepraszam bardzo Czy ja pisalem, że obrazales czy ublizales? Naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisałem, że źle się zachowywales, a to nie jest obraza czy ublizanie. Nie będę tracił czasu na Ciebie, bo to, że napisałeś skargę nie znaczy, że jesteś jakimś poszkodowanym. Zachowujesz się dziwnie i arogancko co mnie bardzo denerwuje. Zachowywales się Tak dokładnie podczas poscigu jak i po pościgu. Nie będę się już wypowiadał na tą bezsensowną skargę. Czekam na zarząd.

11 minut temu, BiGfazii napisał:

Przepraszam bardzo Czy ja pisalem, że obrazales czy ublizales? Naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisałem, że źle się zachowywales, a to nie jest obraza czy ublizanie. Nie będę tracił czasu na Ciebie, bo to, że napisałeś skargę nie znaczy, że jesteś jakimś poszkodowanym. Zachowujesz się dziwnie i arogancko co mnie bardzo denerwuje. Zachowywales się Tak dokładnie podczas poscigu jak i po pościgu. Nie będę się już wypowiadał na tą bezsensowną skargę. Czekam na zarząd.

To wytłumacz mi co robiłem , że ''Źle sie zachowywalem'' co takiego robiłem? Naprawdę nie rozumiem twojej osoby. Nie zachowuje się arogancko tylko z powagą , kulturą i szacunkiem. A czy skarga jest bez sensowna czy też i nie to decyduje zarząd.Ja się zachowuje dziwnie? Pytałem się Tobie jaka jest kwota mandatu ty mi odpowiadasz '' mandat/wiezienie'' i naskakujesz na mnie nagle , że możesz mi wymieniać w nie skończoności powód zatrzymania jak ty nawet jednego poprawnego nie potrafiłeś podać. Musisz spamic postami? Tak ciężko jest edytować temat?Widzę , że robi się z tego off topic. @SandPower:) 

@EDIT: Ale czy ja się żale? Dlaczego jestem żałosny?Dlatego ,że napisałem na Ciebie skargę , ponieważ nie potrafisz sobie poradzić bez pomocy innych przy określeniu powodu zatrzymania jak i podaniu mandatu?Nie mam nic do mandatu bo mnie 1k nie boli.Jakbyś przeczytał ze zrozumieniem to byś wiedział , że skarga jest za twoją nie wiedzę.

Edytowane przez Nexan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin