Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - Iguana ukarany przez Zebra

Iguana
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Iguana

Nick: Iguana

Serial: (serial ukryty)

Powód: Szkodliwe działanie na rzecz frakcji oraz nieprzestrzeganie regulaminu.

Nick osoby nakładającej:  @Zebra

Data otrzymania: 2018.08.29

Opis sytuacji: Zostałem umieszczony na czarnej liście KSF z powodu mojego karygodnego zachowania w stosunku do frakcji SAMD i zarządu owej frakcji. Mianowicie będąc na posadzie Ordynatora Chirurgii (Zarządu) w frakcji San Andreas Medical Department po jakimś czasie dowiedziałem się, że będzie zmiana lidera ze względu na to iż wcześniejszy nie dawał sobie rady i nie miał pomysłów na rozwijanie frakcji. Liderem została osoba którą ze strony SAMD nie kojarzyłem z dobrej strony ponieważ około 2 tygodnie przed ogłoszeniem na nowego lidera wrócił do frakcji i na discordzie frakcyjnym postawił frakcje w złym świetle wyzywając ją i jej poziom. Zdenerwowało mnie to i postanowiłem, że odejdę z frakcji. W raz zemną odeszła moja cała ekipa jednakże nie bez ostatniego słowa. Usunąłem materiały szkoleniowe oraz discorda frakcyjnego i zostałem wpisany na czarną listę SAMD a chwile potem KSF. 

Coś od siebie: Nie mam żadnego usprawiedliwienia i nie liczę na skruchę dla mojej osoby, ale jest mi strasznie głupio i chciałbym przeprosić wszystkich za moją arogancję. Z tego oto miejsca robiąc z siebie kompletnego debila którego nie pierwszy raz miałem okazję przedstawiać składam przeprosiny liderowi którego źle osądziłem czyli @Vesp3r oraz @Zebra którą w ogromnym stopniu raczej zawiodłem. Nie mogłem zapomnieć oczywiście o całej frakcji SAMD której narobiłem szkód. Mam nadzieję, że wybaczycie mi to i dostanę od was kolejną szansę, gdyż chcę mieć czyste sumienie co do tej sprawy.

Odnośniki do poprzednich apelacji Nie pisałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin