Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Zażalenie na karrory przez szczurixo

szczurixo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick : szczurixo

Nick osoby oskarżonej @karroy

Powód napisania skargi : Gracz karrory napisał do mnie iż moje auto idzie na pp za 500pln marki sadler gdyż zostalpożucony przez członka organizacji skapnąłem się szybko że pojazd się znajduje na tej samej alei pisze do typa że jestem na tej samej alei i mogę je szybko odebrać  lecz gracz napisał mi wtedy nie było cie tam i pojechał se z moim autem na pp lecz ja go próbowałem zatrzymać gdy jechal i napisałem na /pm stój a on se jedzie i ma wywalone na mnie dobiegłem na pp on go akurat rozładował wyjmuje z lawety go pisze mu że nie  a on wchodzi do blipa i wkłada go na pp i pisze pozdrawiam. I tera pytanie wy macie być złodziejami czy pomagać na drodze ludzią bo coś mi się tu nie zgadza Laweciarze z SAPD jak cie wywali z serwa lub jak jesteś w pobliżu auta zdejmują kaganiec z koła i pozwalają graczowi odjechać za to SARA ma gdzieś to moglibyście brać przykład z SAPD i potem sie dziwicie że tak dużo osób ocenia negatywnie tą frakcje przez zachowanie jej pracowników 

Dowody :

: << karroy [299]: zmartwie cie twój pojazd leci za 500 pln na parking policyjny
[2018-12-11 18:06:36] [Output] : << karroy [299]: lecz moge udostępnić SS które mogą ci się przydać w skardze jak byś robił
[2018-12-11 18:06:36] [Output] : >> karroy [299]: ?
[2018-12-11 18:06:44] [Output] : >> karroy [299]: który?
[2018-12-11 18:06:45] [Output] : << karroy [299]: bo do organizacji dodałeś auto a ktoś je porzucił

>> karroy [299]: jestem przy nim

zerkłem pod f5 i zobaczyłem że jestem niedaleko auta chciałem do niego podejść ale po 5 s otrzymałem to …

<< karroy [299]: nie było cię tam.

gości przejechał przedemną lawetą napisałem mu >> karroy [299]: stój

0 reakcji 

i tu ja wsiadam już do auta i typ specjalnie szybko podchodzi do blipa i[2018-12-11 18:08:46] [Output] : szczurixo [13]: nieee
[2018-12-11 18:08:54] [Output] : szczurixo [13]: niee

[2018-12-11 18:08:56] [Output] : karroy [299]: pozdrawiam

Edytowane przez szczurixo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin