Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na funkcjonariusza Kozaaa

Remsey
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Kozaaa
   Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj czyli 14 grudnia 2018 roku o godzinie około 20:40
    Pełen opis sytuacji: Było tak jeżdżę sobie obok mechanika i nagle straciłem kontrolę nad autem, ponieważ odłączyła mi się klawiatura gdyż mam zepsute usb. Potrąciłem funkcjonariusza policji kiedy on miał być w radiolce i czekać na naprawe a ten sobie namierzał każdego i sprawdzał swoje bronie. Gdy go potrąciłem nagle zaczął na mnie strzelać jak nienormalny i mnie zabił.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Niestey nie mam ale mam pewnego świadka, który był ze mną w aucie podczas tej sytuacji. Była cała kolejka w mechaniku i oni to także widzieli.

"Było tak jeżdżę sobie obok mechanika i nagle straciłem kontrolę nad autem, ponieważ odłączyła mi się klawiatura gdyż mam zepsute usb. Potrąciłem funkcjonariusza policji"

Dobra ale takie tłumaczenie to głupiemu pisz "straciłem kontrole nad klawiaturą"

Jak byś stracił kontrole nad klawiaturą to byś sie zatrzymał a nie we mnie wjechał + jak ci sie odłączyła klawiatura to rozumiem w 0.1 sekundy nagle zaczeła działać i dałeś sie obrócić jakoś magicznie?

No co do celowania do ludzi to nawet sie nie będe wypowiadał bo to jakiś żart jest, powiedz mi po co miałbym celować do ludzi? dla zabawy?

"Potrąciłem funkcjonariusza policji"

Edytowane przez Kozaaa

2 minuty temu, Kozaaa napisał:

"Było tak jeżdżę sobie obok mechanika i nagle straciłem kontrolę nad autem, ponieważ odłączyła mi się klawiatura gdyż mam zepsute usb. Potrąciłem funkcjonariusza policji"

Dobra ale takie tłumaczenie to głupiemu pisz "straciłem kontrole nad klawiaturą"

Jak byś stracił kontrole nad klawiaturą to byś sie zatrzymał a nie we mnie wjechał + jak ci sie odłączyła klawiatura to rozumiem w 0.1 sekundy nagle zaczeła działać i dałeś sie obrócić jakoś magicznie?

"Potrąciłem funkcjonariusza policji"

Ale jakim cudem 0.1sekundy? Jak to odmierzyłeś?

Dobra przejechałem ale nie specjalnie. (Przez klawiaturę)

A ty się przyznaj, że mnie zabiłeś.

Edytowane przez Remsey

Ale czy ja gdzieś skłamałem że cie nie zabiłem? 

Straciłeś panowanie nad klawiaturą po czym wjechałeś we mnie i rozumiem bez panowania (bo masz zepsute USB) obróciłeś pojazd?

Po prostu boli cie to że nie możesz staranować SAPD i nie ponieść kary za to, no bo przecież SAPD to zawsze odwala nie?

11 minut temu, Kozaaa napisał:

Ale czy ja gdzieś skłamałem że cie nie zabiłem? 

Straciłeś panowanie nad klawiaturą po czym wjechałeś we mnie i rozumiem bez panowania (bo masz zepsute USB) obróciłeś pojazd?

Po prostu boli cie to że nie możesz staranować SAPD i nie ponieść kary za to, no bo przecież SAPD to zawsze odwala nie?

Ta tylko, że nie możesz zabijać

1. Jakbyś nie taranował to by tego nie było.

2. Propo twojej wyższej wypowiedzi dotyczącej zabijania - może zabić w sytuacji zagrożenia życia tak jak to koza pokazał na filmie. Dodatkowo przypomnę, że gramy amerykanką strukturę. 

3. Zły wzór. 

Edytowane przez SandPower

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin