Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z założycielem organizacji Respect Mattez'em

MikiQ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

maGnqqa.png

Dziś pragnę przedstawić wywiad który przeprowadziłem z Założycielem oraz obecnym liderem organizacji Respect czyli Mattez'em.

M - MikiQ
Mt - Mattez

M: Witam, z tej strony Aplikant MikiQ z 4life News

Mt: Witam, z tej strony Mattez.

M: Jest pan założycielem nowo powstałej organizacji "Respect". Czy trudno się ją prowadzi ?

Mt:  Czas pokaże. Jak na razie rekrutujemy nowych członków.

M: Rozumiem, a jaka atmosfera panuje w waszych szeregach?

Mt:  Bardzo dobra, każdy siebie wspiera w trudnych sytuacjach jak na razie oby przybyło więcej osób do naszej organizacji z takim nastawieniem.

M: Dlaczego Pan zdecydował się w ogóle założyć organizacji?

Mt: Chciałem w końcu coś własnego stworzyć, z biznesem próbowałem ale nic nie wyszło więc spróbowałem założyć swoją organizacje. Tym razem się udało i wszystko idzie po mojej myśli. Mam nadzieję, że będziemy na serwerze jak najdłużej.

M: Czy Zarząd organizacji spełnia się w swojej roli, czy jednak wolał by Pan kogoś innego?

Mt:  Jak na razie wszystko jest dobrze, nie ma na co narzekać. Wszyscy się spełniają w swojej roli i bardzo mi pomagają w prowadzeniu organizacji.

M: Przejdźmy trochę do innego tematu. Jak ocenia Pan swój staż na serwerze?

Mt: Na serwerze gram dokładnie od 28 Lipca 2015 roku pomimo przerw oraz bana którego miałem to zostały mi wyzerowane godziny na serwerze i teraz niestety jestem zmuszony grać od nowa. Są tego plusy oraz minusy ale największym minusem jest stracenie godzin i dobytku.

M: Należy Pan do jakieś frakcji, jeśli tak to niech pan opisze nam swoje odczucia?

Mt: Należę do frakcji Transport San Andreas, posiadam range "Kierowca". Miałem lekką przerwę od MTA jak i od frakcji lecz powróciłem z chęcią do gry. Jeżeli chodzi o moje odczucia dotyczące frakcji są one jak najbardziej pozytywne. 

M: Dobrze, to na tyle. Dziękuje za udzielnie wywiadu, życzę miłego dnia.

Mt: Dziękuje również, miłego dnia.

Aplikant @MikiQ

Edytowane przez FragusS
Poprawa formatu

1 minutę temu, AdiK. napisał:

Wywiady moim zdaniem powinny być przeprowadzane z osobami, które wzbudzą jakieś zainteresowanie. Oczywiście ten wywiad może być interesujący dla członków tej organizacji, ale co dalej? 

Owszem, takie również będą się pojawiały. Warto pamiętać, że Aplikanci dopiero się uczą dlatego warto dać im szansę.  Tak na prawdę każdy wywiad jest ciekawy ponieważ dowiadujemy się czegoś więcej o danej osobie, możemy ją bliżej przez to poznać. Oczywiście będziemy pracowali nad tym by wywiady były przeprowadzane z coraz ciekawszymi osobami.

3L8q5vB.png

1 minutę temu, japkooo napisał:

Po prostu trochę instynktu samozachowawczego - po co robić wywiad z osobą niezbyt znaną wśród społeczności, skoro jest tyle osób na serwerze, które mogą zachęcić czytelników do przejrzenia Twojej pracy gdy tylko zobaczą jego nick. Bez urazy dla osoby udzielającej wywiad, ale tego rodzaju praca udostępniona publicznie winna zainteresować czytelnika..

Redakcja gazetki ma prawo robić wywiad z kim tak na na prawdę chce bo to to jest wy jako czytelnicy możecie tylko skomentować jego wywiad czy jest dobry czy zły a nie robić pretensje o to z kim zrobił wywiad...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin