Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Japkooo,HeGe,Maraczeq* - oskarżony przez Dawid102

Dwiso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @HeGe @japkooo @mareczeq 
    Data i godzina zdarzenia: 11/01/2019 koło godziny 18:30
    Pełen opis sytuacjiWitam uciekałem sentinelem po czym przesiadłem się do kolegi. Uciekałem z kolegom ,aż zatrzymali nas kolczatkom i nagle pojawiły się wpisy ,które powinny już dawno zniknąć
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  

Ja, Dawid102 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

• Administrator RCON

Witam, 

na filmie nie ma informacji o tym, że odsiadywałeś te wpisy. Wtedy wsadziliśmy Cię za uczieczkę przed SAPD oraz za 4 wpisy, gdyż miałeś je nadal w komputerze. Co lepsze, nie mogłeś ich odsiedzieć, bo jeden wpis miałeś z 09.01, a film wstawiłeś 06.01. Dowód na to ktoś inny wstawi, gdyż ja nie mam dostępu do komputera. 

Pozdrawiam, Cadet japkooo. 

PS. Co chcesz wnieść tą skargą? Werdykt będzie taki sam, jak w poprzedniej, dlatego nawet nie fatygowałem się do innej odpowiedzi. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin