Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

KONKURS ZIMOWY

Tysieeek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

nuBwP31.jpg

Witam Serdecznie! Chciałbym was zaprosić do wzięcia udziału w moim - Konkursie Zimowym. Konkurs startuje z racji, iż się zaczynają Ferie w moim województwie. Dlatego chciałbym wam coś podarować na te ferie byście miło je spędzili hehe :)

1. Co można wygrać w tym konkursie?

1.000 punktów premium.

2. Co muszę zrobić by wygrać 1.000 punktów premium?

• Zaobserwować mój profil (@Wiktorq).

• Zostawić 4Like pod tym tematem.

• Narysować jakiś rysunek dotyczący ferii.

3. Jak będzie wybierany zwycięzca?

Zwycięzce tego konkursu będę wybierał według najładniejszego ((według mnie)) rysunku zaprezentowanego w odpowiedziach.

Konkurs będzie zamknięty 25.01.2019 - macie 10 dni na stworzenie pięknego rysunku :)

Następnie wyniki pojawią się pod wieczór tak w godz. 20:00 :)

EDIT: Dodam, iż fajnie coś zrobić od siebie najlepiej ręcznie. Wtedy bardziej, to docenie. Chodzi właśnie o to, by oderwać się od komputera przez ten czas :)

Edytowane przez Wiktorq

Sry że dogóry nogami xD

Z cyklu kolo nie umie rysować: SAFD na każde wezwanie w Ferie. Nie miałem innego pomysłu na rysunek. Ale mam nadzieje że sie spodoba.

https://imgur.com/a/azXIvNa

Wystąpili: @Sosna @DreeY @Suchy2132 @Kacperix3

Edytowane przez Kolo1324

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin