Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika xLuxoRR oskarżony przez Freaky|LX|

Freaky|LX|
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Freaky|LX|
Nick osoby oskarżonej: xLuxoRR
Powód napisania skargi:Dnia 16.01.2019 około godziny 10:50 gracz o nicku @xLuxoRR zobaczył mojego sultana przy górniku.Mój kolega @Nikis chciał go zepchnąć do wody za moją prośbą.Wtedy wasz pracownik na długą odległość zaciągnął ręczny.Gdy już brał pojazd na lawetę nie odegrał rp a w okół była spora ilość osób.
Dowody: https://imgur.com/a/zkb0PVF . Poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/xEzqt9V

Tak więc odniosę się do oskarżeń. Dostałem wezwanie do odholowania na /ppdl, dodatkowo dostałem to zgłoszenie od gracza @tusek z którym aktualnie byłem na mumble gdzie pozwolił zabrać pojazd bez RP.
Co do ręcznego, widziałem jak osoba, która nie była właścicielem auta chciała wrzucić go do wody, dlatego to zrobiłem. Co do ilości graczy dookoła nas to bym się kłócił co widać na twoim "dowodzie".
Jeśli chcesz utrzymywać dalej że było dużo osób więc można uznać, że miejsce było zatłoczone, wstawię tu pewien paragraf.
§13. Pracownik nie ma obowiązku odegrania akcji RP odholowując pojazd z giełdy/z miejsca zatłoczonego oraz z miejsca, w którym nie ma w pobliżu graczy lub w momencie, gdy jest natłok wezwań.

Ja również mam screen gdzie pojazd się znajdował.

Co dalej mogę ja złożyć skargę za wyzywanie na /pm gdzie admini mogą nawet w logach sobie sprawdzić co na mnie mówiłeś, dodatkowo mam Screeny także.

1 minutę temu, Freaky|LX| napisał:

Pisałem do ciebie kiedy ty cofałeś pod sultana Nikis pchał sultana do wody, po czym ty wysiadłeś z lawety i zaciągnąłeś ręczny w sultanie.

Powiem tak, wyżej napisałem dlaczego to zrobiłem.

Poczekajmy na wypowiedź osoby decyzyjnej w sprawie skarg.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin